Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kız ve erkeklerde il birincileri belirlendi

SPOR 29.12.2015 - 23:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1609+ kez okundu.
 

Kız ve erkeklerde il birincileri belirlendi

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarının final maçları Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Lig usulü yapılan müsabakalarda kız ve erkek takım maçları 09 Kasım 2015 tarihinde başladı. Okullar tarafından büyük bir ilgi gören Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği Turnuvasına erkeklerde 52 takım, kızlarda ise 20 takım katıldı. Yapılan final maçları neticesinde derece elde eden takımlar şu şekilde sıralandı: Erkekler Futsal Takımı 1. Atatürk Anadolu Lisesi, 2. Pamukören Anadolu Lisesi, 3. Ortaklar Fen Lisesi ve 4.İncirliova Spor Lisesi. Kızlar Futsal Takımı 1. Ortaklar Anadolu Lisesi, 2. Pamukören Anadolu Lisesi, 3. Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4. Güzelhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi. Gerçekleştirilen turnuvada erkeklerde ve kızlarda 1’inci olan takımlar 20 - 22 Ocak 2016 tarihleri arasında Manisa ilinde yapılacak grup müsabakalarında Aydın’ı temsil etmeye hak kazandı.
Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı Okullar Arası Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği müsabakalarının final maçları Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Lig usulü yapılan müsabakalarda kız ve erkek takım maçları 09 Kasım 2015 tarihinde başladı. Okullar tarafından büyük bir ilgi gören Futsal Genç Kız-Erkek İl Birinciliği Turnuvasına erkeklerde 52 takım, kızlarda ise 20 takım katıldı.

Yapılan final maçları neticesinde derece elde eden takımlar şu şekilde sıralandı: Erkekler Futsal Takımı 1. Atatürk Anadolu Lisesi, 2. Pamukören Anadolu Lisesi, 3. Ortaklar Fen Lisesi ve 4.İncirliova Spor Lisesi.

Kızlar Futsal Takımı 1. Ortaklar Anadolu Lisesi, 2. Pamukören Anadolu Lisesi, 3. Murat Hale Küçükoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 4. Güzelhisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.

Gerçekleştirilen turnuvada erkeklerde ve kızlarda 1’inci olan takımlar 20 - 22 Ocak 2016 tarihleri arasında Manisa ilinde yapılacak grup müsabakalarında Aydın’ı temsil etmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.