Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kıyı temizliği yapıldı!

EKONOMİ 07.05.2015 - 18:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4041+ kez okundu.
 

Kıyı temizliği yapıldı!

Aydın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını mümkün kılmak amacıyla çevreyi geliştirmek korumak ve kirlenmesini önlemek için yürütülen “Temiz Çevrem” Kampanyası dahilinde Didim’de kıyı temizliği yapıldı.

Yeşilkent Gaye 1 sitesi önündeki plajda yapılan kıyı temizliği çalışması Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesinden bir grup öğrenci tarafından yapıldı. Etkinliğe Didim Belediye başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yüksel Tülübaş, Çevre Mühendisi Aslı Kıray’da katıldı. Etkinlik öncesinden öğrencilere Belediye tarafından şapka ve tişört dağıtılırken, kıyı boyunca çevre temizliği yapıldı. Etkinlikle ilgili bilgiler veren Didim Belediyesinde görevli Çevre Mühendisi Aslı Kıray 1-7 Mayıs tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde çevre temizliğinin teşvik edilmesi çevrenin korunup temiz tutulması noktasında bu etkinliği düzenlediklerini belirterek Didim’de de öğrencilerle bu etkinliğin yapıldığını söyledi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise öğrencilerden bir talepte bulunarak “Sizler sokakta birisi sokağı kirlettiği anda uyarın, tepkinizi gösterin. Avrupa’da her yer nasıl temiz görüyorsunuz; neden bizim ilçemiz ve ülkemizde böyle temiz olsun. Biz zaten temizlik çalışması yapıyoruz ama yine kirleniyor. Kirlet temizler nereye kadar; sizlerin duyarlı olması bizler açısından çok önemli; etkinliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik sonundan toplanan çöplerle birlikte basına poz verildi.
Aydın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, vatandaşların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını mümkün kılmak amacıyla çevreyi geliştirmek korumak ve kirlenmesini önlemek için yürütülen “Temiz Çevrem” Kampanyası dahilinde Didim’de kıyı temizliği yapıldı.

Yeşilkent Gaye 1 sitesi önündeki plajda yapılan kıyı temizliği çalışması Didim Zeynep-Mehmet Dönmez Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek lisesinden bir grup öğrenci tarafından yapıldı. Etkinliğe Didim Belediye başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, Temizlik İşleri Müdürü Firuzan Alın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yüksel Tülübaş, Çevre Mühendisi Aslı Kıray’da katıldı. Etkinlik öncesinden öğrencilere Belediye tarafından şapka ve tişört dağıtılırken, kıyı boyunca çevre temizliği yapıldı.

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Didim Belediyesinde görevli Çevre Mühendisi Aslı Kıray 1-7 Mayıs tarihleri arasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ülke genelinde çevre temizliğinin teşvik edilmesi çevrenin korunup temiz tutulması noktasında bu etkinliği düzenlediklerini belirterek Didim’de de öğrencilerle bu etkinliğin yapıldığını söyledi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise öğrencilerden bir talepte bulunarak “Sizler sokakta birisi sokağı kirlettiği anda uyarın, tepkinizi gösterin. Avrupa’da her yer nasıl temiz görüyorsunuz; neden bizim ilçemiz ve ülkemizde böyle temiz olsun. Biz zaten temizlik çalışması yapıyoruz ama yine kirleniyor. Kirlet temizler nereye kadar; sizlerin duyarlı olması bizler açısından çok önemli; etkinliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik sonundan toplanan çöplerle birlikte basına poz verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.