Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kıyı Ege Turizm Fuarı için start verildi

TURİZM 01.11.2017 - 09:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2703+ kez okundu.
 

Kıyı Ege Turizm Fuarı için start verildi

Kuşadası Belediyesi ve GL Platform Fuarcılık işbirliğiyle 21-24 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı, Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi 3. Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile ilgili olarak fikir alışverişi toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın davetiyle düzenlenen toplantıya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Aydın Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı, Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı Müdürü Şadiye Anıl Evgin, Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer, Kuşadası Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu ve GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan katıldı. Toplantıda konuşan GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi 3. Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile aynı tarihler arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın bölge turizmine hareketlilik kazandıracağını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı ile birlikte bu sene yeni bir fuarı daha bölgemize kazandırmış olacağız. Kıyı Ege Turizm Fuarı ismini vereceğimiz organizasyonun büyük çapta ses getireceğine inanıyoruz. Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Ege Otel Ekipmanları ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı hemen hemen aynı formatta devam edecek. 2 sene boyunca bu fuarları binlerce kişi ziyaret etti. Bu sene ilki düzenlenecek Kıyı Ege Turizm Fuarı ile bu sayıyı büyük ölçüde arttırmayı hedefliyoruz” dedi. Ceylan’ın ardından konuşan Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Canan İnanç ise, fuarın Kuşadası ve bölgede özellikle iç turizm pazarını canlandırabileceğini ifade ederek, fuarda yabancı turiste yönelik unsurların da mutlaka bulunması gerektiğini belirtti. İnanç, ayrıca Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın İzmir’de düzenlenen Travel Turkey benzeri bir organizasyon olacağına dikkat çekerek ulusal ve uluslararası alanda çalışan acentaların da organizasyona dahil edilmesi gerektiğini belirtti. Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı ise, Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın Kuşadası ve bölge için önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “İki senedir Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın ilçemize olumlu katkıları oldu. Bu sene ilk kez düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı ise organizasyona ayrı bir boyuta getirecek. Bu iş için çok titiz çalışmalıyız. Önceliğimiz yerli turiste yönelik olsa da yabancı turisti de unutmamalıyız. Muhakkak dış pazara yönelik çalışmalarımız da olmalı” dedi. Toplantı sonunda Kıyı Ege Turizm Fuarı faaliyetleri hakkında Kıyı Ege Belediyeler Birliği üyelerinin de dahil olacağı bir fikir alış verişi toplantısı daha düzenlenmesine karar verildi.
Kuşadası Belediyesi ve GL Platform Fuarcılık işbirliğiyle 21-24 Şubat tarihleri arasında Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı, Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi 3. Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile ilgili olarak fikir alışverişi toplantısı düzenlendi.

AYDIN- Kuşadası Belediye Başkanlığı makamında Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın davetiyle düzenlenen toplantıya Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyesi Canan İnanç, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Aydın, Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Şakar, Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Aydın Turist Rehberleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsa Levent Gürçavdı, Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı Müdürü Şadiye Anıl Evgin, Kuşadası Ticaret Odası Genel Sekreteri Burhan Sezer, Kuşadası Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Özlem Yumlu Hekimoğlu ve GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan katıldı.

Toplantıda konuşan GL Platform Fuarcılık Genel Müdürü Gül Ceylan, Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi 3. Ağırlama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı ile aynı tarihler arasında bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın bölge turizmine hareketlilik kazandıracağını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı ile birlikte bu sene yeni bir fuarı daha bölgemize kazandırmış olacağız. Kıyı Ege Turizm Fuarı ismini vereceğimiz organizasyonun büyük çapta ses getireceğine inanıyoruz. Bu sene üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Ege Otel Ekipmanları ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı hemen hemen aynı formatta devam edecek. 2 sene boyunca bu fuarları binlerce kişi ziyaret etti. Bu sene ilki düzenlenecek Kıyı Ege Turizm Fuarı ile bu sayıyı büyük ölçüde arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

Ceylan’ın ardından konuşan Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi Canan İnanç ise, fuarın Kuşadası ve bölgede özellikle iç turizm pazarını canlandırabileceğini ifade ederek, fuarda yabancı turiste yönelik unsurların da mutlaka bulunması gerektiğini belirtti. İnanç, ayrıca Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın İzmir’de düzenlenen Travel Turkey benzeri bir organizasyon olacağına dikkat çekerek ulusal ve uluslararası alanda çalışan acentaların da organizasyona dahil edilmesi gerektiğini belirtti.

Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı ise, Kıyı Ege Turizm Fuarı’nın Kuşadası ve bölge için önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, “İki senedir Kuşadası Efes Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz Ege Otel Ekipmanları Fuarı ve Ege Bölgesi Ağırlama Teknolojileri-Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın ilçemize olumlu katkıları oldu. Bu sene ilk kez düzenlenecek olan Kıyı Ege Turizm Fuarı ise organizasyona ayrı bir boyuta getirecek. Bu iş için çok titiz çalışmalıyız. Önceliğimiz yerli turiste yönelik olsa da yabancı turisti de unutmamalıyız. Muhakkak dış pazara yönelik çalışmalarımız da olmalı” dedi.

Toplantı sonunda Kıyı Ege Turizm Fuarı faaliyetleri hakkında Kıyı Ege Belediyeler Birliği üyelerinin de dahil olacağı bir fikir alış verişi toplantısı daha düzenlenmesine karar verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.