Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kitabını kapan Forum Aydın’da buluşacak

GENEL 02.04.2019 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3432+ kez okundu.
 

Kitabını kapan Forum Aydın’da buluşacak

Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, bu kez kitabını kapıp gelen herkesi bir araya topluyor.

AYDIN  - 4 Nisan Perşembe günü Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği Erasmus+ kapsamında yürüttüğü “Let’s Take a Bokk” projesi kapsamında Forum Aydın’da buluşacak olan 85 öğrenci, alışveriş merkezini adeta açık bir kütüphaneye dönüştürecek. Kitap okumanın hayatımızdaki önemli yerine dikkat çekecek bu projenin bir parçası olmak isteyen herkes, kitabıyla beraber saat 17.00’da Forum Aydın’a davet edildi. Aydın’da gerçekleştirilecek proje toplantısı için ilde bulunan misafir öğrencilerin de katılımıyla toplam 85 genç, Forum Aydın’ın her köşesinde konuyla ilgili farkındalık oluşturabilmek amacıyla bir saat boyunca kitap okuyacak. Kitap okuma etkinliğinin ardından farklı kültürlerden gelen gençler, kendi ülkelerinin önemli yazar ve şairlerini birbirlerine tanıtacakları mini konuşmalar yapacaklar. Finlandiya koordinatörlüğünde İtalya, Romanya, Türkiye, Litvanya ve Portekiz ortaklığında yürütülen bu projenin amacı, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını artırmak olarak vurgulanıyor.
Aydınlıların buluşma noktası Forum Aydın, bu kez kitabını kapıp gelen herkesi bir araya topluyor.

AYDIN  - 4 Nisan Perşembe günü Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Avrupa Birliği Erasmus+ kapsamında yürüttüğü “Let’s Take a Bokk” projesi kapsamında Forum Aydın’da buluşacak olan 85 öğrenci, alışveriş merkezini adeta açık bir kütüphaneye dönüştürecek. Kitap okumanın hayatımızdaki önemli yerine dikkat çekecek bu projenin bir parçası olmak isteyen herkes, kitabıyla beraber saat 17.00’da Forum Aydın’a davet edildi.

Aydın’da gerçekleştirilecek proje toplantısı için ilde bulunan misafir öğrencilerin de katılımıyla toplam 85 genç, Forum Aydın’ın her köşesinde konuyla ilgili farkındalık oluşturabilmek amacıyla bir saat boyunca kitap okuyacak. Kitap okuma etkinliğinin ardından farklı kültürlerden gelen gençler, kendi ülkelerinin önemli yazar ve şairlerini birbirlerine tanıtacakları mini konuşmalar yapacaklar.

Finlandiya koordinatörlüğünde İtalya, Romanya, Türkiye, Litvanya ve Portekiz ortaklığında yürütülen bu projenin amacı, öğrencilerin okuma alışkanlıklarını artırmak olarak vurgulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.