Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Kırkından Sonra' kahkahaya boğdu

SANAT 06.10.2017 - 13:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2191+ kez okundu.
 

'Kırkından Sonra' kahkahaya boğdu

Efeler Belediyesi Tiyatro Günleri kapsamında ünlü oyuncuların rol aldığı 'Kırkından Sonra' isimli oyun Efeler'de sahnelendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro günlerinde ilçe halkını tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro günlerinde son olarak Yeşilçam’ın unutulmaz değeri Ayşen Gruda ve usta oyuncu Mahmut Gököz'ün başrollerini paylaştığı 'Kırkından Sonra' oyunu, Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelendi. Oyuna Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve çok sayıda sanatsever katıldı. Alfonso Paso'nun yazdığı, Hale Kuntay'ın Türkçe'ye çevirdiği, yönetmenliğini de Murat Sarı'nın yaptığı 2 perdelik oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Hayattan pek de umudu kalmamış olan Ayşen Gruda ve Mahmut Gökgöz’ün arasında başlayan bir aşk hikâyesinin ele alındığı oyun sonunda oyuncular davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Gecenin sonunda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.
Efeler Belediyesi Tiyatro Günleri kapsamında ünlü oyuncuların rol aldığı 'Kırkından Sonra' isimli oyun Efeler'de sahnelendi.

AYDIN- Efeler Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro günlerinde ilçe halkını tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro günlerinde son olarak Yeşilçam’ın unutulmaz değeri Ayşen Gruda ve usta oyuncu Mahmut Gököz'ün başrollerini paylaştığı 'Kırkından Sonra' oyunu, Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu'nda sahnelendi. Oyuna Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Alfonso Paso'nun yazdığı, Hale Kuntay'ın Türkçe'ye çevirdiği, yönetmenliğini de Murat Sarı'nın yaptığı 2 perdelik oyun izleyenleri kahkahaya boğdu. Hayattan pek de umudu kalmamış olan Ayşen Gruda ve Mahmut Gökgöz’ün arasında başlayan bir aşk hikâyesinin ele alındığı oyun sonunda oyuncular davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Gecenin sonunda Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.