Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

“Kiralık Sahne” oyununa büyük ilgi

SANAT 09.01.2019 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3622+ kez okundu.
 

“Kiralık Sahne” oyununa büyük ilgi

Germencik Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler ve Tiyatro Günleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kiralık Sahne” oyunu izleyicinin büyük beğenisini topladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydınlılar tarafından Finitolar Grubu olarak bilinen ve Erkan Karaaslan ile Tuğçe Karabayır tarafından sahnelenen yeni oyun “Kiralık Sahne” Germencik’te büyük ilgi gördü. Finitolar, Germencik’te daha evvel gösterime sunulan “Ruh Öküzüm” ve “Ruh Öküzüm Bebek” oyunlarının ardından 3’üncü defa sahne alarak “Kiralık Sahne” oyunu ile izleyiciyi kahkahaya boğdular. Tek perdede sahnelenen oyunu MHP Germencik Kadın Kolları Başkanı Serpil Çetinkol ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Tütüncü ve yönetiminin yanı sıra Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy ve çok sayıda Germencikli izledi. Oyunun ardından Erkan Karadeniz izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken her oyun sonrasında gelenek haline getirdikleri izleyici ile öz çekim geleneğini bu oyunda da bozmadılar.
Germencik Belediyesi Sosyal ve Kültürel Etkinlikler ve Tiyatro Günleri kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Kiralık Sahne” oyunu izleyicinin büyük beğenisini topladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Aydınlılar tarafından Finitolar Grubu olarak bilinen ve Erkan Karaaslan ile Tuğçe Karabayır tarafından sahnelenen yeni oyun “Kiralık Sahne” Germencik’te büyük ilgi gördü. Finitolar, Germencik’te daha evvel gösterime sunulan “Ruh Öküzüm” ve “Ruh Öküzüm Bebek” oyunlarının ardından 3’üncü defa sahne alarak “Kiralık Sahne” oyunu ile izleyiciyi kahkahaya boğdular. Tek perdede sahnelenen oyunu MHP Germencik Kadın Kolları Başkanı Serpil Çetinkol ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Tütüncü ve yönetiminin yanı sıra Germencik Belediye Başkan Yardımcısı Adem Toy ve çok sayıda Germencikli izledi.

Oyunun ardından Erkan Karadeniz izleyicilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken her oyun sonrasında gelenek haline getirdikleri izleyici ile öz çekim geleneğini bu oyunda da bozmadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.