Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kiralık araçla market soydular

ASAYİŞ 04.12.2017 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1691+ kez okundu.
 

Kiralık araçla market soydular

Kiralık araçla market soyan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

AYDIN– İzmir’den kiraladıkları otomobille Aydın’ın Germencik ilçesindeki bir yakıt istasyonunun marketini soyan 3 şüpheliden 1’i çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı. Olay, bu sabah saat 06.30 sıralarında Germencik’in Mursallı Mahallesi kavşağında bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyonun market kısmına giren 3 şüpheli, hırsızlık yaptıkları sırada gelen görevliyi fark edince yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayın jandarma ekiplerine bilgi verilmesi üzerine marketten yazarkasa içerisinde 50 TL para ile birlikte bir adet şifreli kasa ve kasa içindeki 2 bin TL para ile 885 paket sigara çalındığı tespit edildi. Jandarma asayiş timleri tarafından olay yeri çevresinde yapılan araştırmada şüphelilerin çaldıkları eşyaları yerleştirdikleri araca ulaşıldı. Aracın hırsızlık, tehdit, mala zarar verme ve uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası bulunan K.T. tarafından İzmir’den kiralandığı tespit edildi. Araçta yapılan araştırmada uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişe ve aparat ile beş adet uyuşturucu hap, 1 adet demir kesme makası, bagaj içerisinde çalınan 885 adet sigara ve yazarkasadan çalınan 50 TL para ele geçirildi. Yapılan araştırmada K.T. isimli şüpheli yakalanırken, olaya karışan K.B. ve S. A. isimli şüphelilerin yakalanması için araştırmaların devam ettiği öğrenildi.
Kiralık araçla market soyan hırsızlar jandarmadan kaçamadı

AYDIN– İzmir’den kiraladıkları otomobille Aydın’ın Germencik ilçesindeki bir yakıt istasyonunun marketini soyan 3 şüpheliden 1’i çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Olay, bu sabah saat 06.30 sıralarında Germencik’in Mursallı Mahallesi kavşağında bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, istasyonun market kısmına giren 3 şüpheli, hırsızlık yaptıkları sırada gelen görevliyi fark edince yaya olarak olay yerinden kaçtı. Olayın jandarma ekiplerine bilgi verilmesi üzerine marketten yazarkasa içerisinde 50 TL para ile birlikte bir adet şifreli kasa ve kasa içindeki 2 bin TL para ile 885 paket sigara çalındığı tespit edildi.

Jandarma asayiş timleri tarafından olay yeri çevresinde yapılan araştırmada şüphelilerin çaldıkları eşyaları yerleştirdikleri araca ulaşıldı. Aracın hırsızlık, tehdit, mala zarar verme ve uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkası bulunan K.T. tarafından İzmir’den kiralandığı tespit edildi. Araçta yapılan araştırmada uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişe ve aparat ile beş adet uyuşturucu hap, 1 adet demir kesme makası, bagaj içerisinde çalınan 885 adet sigara ve yazarkasadan çalınan 50 TL para ele geçirildi.

Yapılan araştırmada K.T. isimli şüpheli yakalanırken, olaya karışan K.B. ve S. A. isimli şüphelilerin yakalanması için araştırmaların devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.