Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kimsesiz çocukları sıcak tutacak

GENEL 16.02.2019 - 12:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4096+ kez okundu.
 

Kimsesiz çocukları sıcak tutacak

Sökeli kadınların örgüleri kimsesiz çocukları sıcak tutacak

AYDIN - Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri tarafından üretilen el örgüsü giyim eşyalarının, kimsesiz çocukları sıcak tutacağı bildirildi. Edinilen bilgiye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ortaya çıkarılan el emeği göz nuru atkı, yelek, bere, oyuncak gibi ürünler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan çocuklara ulaştırılmak üzere, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’na teslim edildi. 150 paketin üzerinde giyim eşyası ve el örgüsü oyuncaklar çocukları sevindirecek. Ürünleri teslim etmek üzere Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, Genel Sekreter Eylem Köprüalan Çaldıran, Kadın Meclisi Başkanı Güler Nalbant ve Kadın Meclisi Üyeleri’nden oluşan heyet, Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu ziyaret etti. Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Kent Konseyi’ne duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. “Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyen Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, “Kadın Meclisimizin geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocukları mutlu etmek üzere el örgülerini yaptılar. Çocuklarımızı mutlu ettiğimizi bilmek bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Bu projenin geleneksel hale gelmesini arzu ediyoruz” dedi.
Sökeli kadınların örgüleri kimsesiz çocukları sıcak tutacak

AYDIN - Söke Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri tarafından üretilen el örgüsü giyim eşyalarının, kimsesiz çocukları sıcak tutacağı bildirildi.

Edinilen bilgiye, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ortaya çıkarılan el emeği göz nuru atkı, yelek, bere, oyuncak gibi ürünler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı yurtlarda kalan çocuklara ulaştırılmak üzere, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’na teslim edildi. 150 paketin üzerinde giyim eşyası ve el örgüsü oyuncaklar çocukları sevindirecek.

Ürünleri teslim etmek üzere Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, Genel Sekreter Eylem Köprüalan Çaldıran, Kadın Meclisi Başkanı Güler Nalbant ve Kadın Meclisi Üyeleri’nden oluşan heyet, Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’nu ziyaret etti. Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Kent Konseyi’ne duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

“Kaymakamımız Sayın Tahsin Kurtbeyoğlu'na teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyen Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, “Kadın Meclisimizin geçen yıl olduğu gibi bu yılda çocukları mutlu etmek üzere el örgülerini yaptılar. Çocuklarımızı mutlu ettiğimizi bilmek bizleri de fazlasıyla mutlu ediyor. Bu projenin geleneksel hale gelmesini arzu ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.