Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılınç yeni işletmeleri yalnız bırakmıyor

EKONOMİ 07.12.2015 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2172+ kez okundu.
 

Kılınç yeni işletmeleri yalnız bırakmıyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yeni faaliyete geçmiş işletmelere ziyarette bulundu

Köşk halkının her daim yanında olan Başkan Kılınç, işletme sahiplerini de unutmadı. Baklaköy Mahallesinde faaliyete geçen incir işletmesini ziyaret eden Kılınç ziyareti sırasında “Baklaköy Mahallemizde faaliyete geçen Kahraman İncir İşletmesini ziyaret ettik. Mehmet Kahraman Abimiz ile birlikte hoş sohbet edip, Aydın incirimizin tanıtımı konusunda istişare ettik. Yeni işyeri ilçemize ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Rabbimiz bereketli kazançlar nasip eylesin.” dedi. Başkan Kılınç Köşk’te yeni kurulan işletme sahiplerinin yanında olduklarını ifade etti.
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yeni faaliyete geçmiş işletmelere ziyarette bulundu

Köşk halkının her daim yanında olan Başkan Kılınç, işletme sahiplerini de unutmadı. Baklaköy Mahallesinde faaliyete geçen incir işletmesini ziyaret eden Kılınç ziyareti sırasında “Baklaköy Mahallemizde faaliyete geçen Kahraman İncir İşletmesini ziyaret ettik. Mehmet Kahraman Abimiz ile birlikte hoş sohbet edip, Aydın incirimizin tanıtımı konusunda istişare ettik. Yeni işyeri ilçemize ve kendilerine hayırlı uğurlu olsun. Rabbimiz bereketli kazançlar nasip eylesin.” dedi.

Başkan Kılınç Köşk’te yeni kurulan işletme sahiplerinin yanında olduklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.