Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılınç, Vatandaşın Mevlid Kandilini Kutladı

SİYASET (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2015 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3392+ kez okundu.
 

Kılınç, Vatandaşın Mevlid Kandilini Kutladı

“ O, bizim için her şeyiyle örnektir. Baba olarak örnektir, eş olarak örnektir, öğretici olarak örnektir ve yönetici olarak örnektir".

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadire Kılınç,  Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya gelişinin 1444'üncü yıl dönümünü nedeniyle yayınladığı mesajında başta Köşk Halkı olmak üzere tüm Aydınlıların, Vatandaşların ve Müslüman Âlemin Mevlit Kandilini kutladı. Yayınladığı Mesajında, Hazreti Muhammed (S.A.V) ile gelen vahiy ışığının gönülleri aydınlattığını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ,"Bu vahiy ışığının bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesini, vatanımız, milletimiz, gönül coğrafyamız ve topyekun yeryüzü ahalisi için Mevlit Kandil’inin barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" değerlendirmesinde bulundu. Kur'an-ı Kerim'de "Size öyle bir Peygamber gelmiştir ki sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatli ve merhametlidir" denildiğini hatırlatan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "O'nun örnekliği ahlaki vasıflarının tüm özelliklerini alabilmek ve bunları hikmetine uygun yaşayabilmektir. Hazreti Peygamber'in her davranışı bize bir hikmeti öğretir. Bu hikmetlere dayalı yaşama ölçütleri ancak bizi bir adım daha O'na ve O'nun sünnetine yaklaştırmış olur. O, bizim için her şeyiyle örnektir. Baba olarak örnektir, eş olarak örnektir, öğretici olarak örnektir ve yönetici olarak örnektir" şeklindeki görüşlerini paylaştı.
“ O, bizim için her şeyiyle örnektir. Baba olarak örnektir, eş olarak örnektir, öğretici olarak örnektir ve yönetici olarak örnektir".

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadire Kılınç,  Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed Mustafa'nın (S.A.V) dünyaya gelişinin 1444'üncü yıl dönümünü nedeniyle yayınladığı mesajında başta Köşk Halkı olmak üzere tüm Aydınlıların, Vatandaşların ve Müslüman Âlemin Mevlit Kandilini kutladı.

Yayınladığı Mesajında, Hazreti Muhammed (S.A.V) ile gelen vahiy ışığının gönülleri aydınlattığını belirten Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ,"Bu vahiy ışığının bütün insanlığın muhtaç olduğu manevi huzura dönüşmesini, vatanımız, milletimiz, gönül coğrafyamız ve topyekun yeryüzü ahalisi için Mevlit Kandil’inin barış, bereket ve selamete vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kur'an-ı Kerim'de "Size öyle bir Peygamber gelmiştir ki sıkıntıya uğramanız ona ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatli ve merhametlidir" denildiğini hatırlatan Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, "O'nun örnekliği ahlaki vasıflarının tüm özelliklerini alabilmek ve bunları hikmetine uygun yaşayabilmektir. Hazreti Peygamber'in her davranışı bize bir hikmeti öğretir. Bu hikmetlere dayalı yaşama ölçütleri ancak bizi bir adım daha O'na ve O'nun sünnetine yaklaştırmış olur. O, bizim için her şeyiyle örnektir. Baba olarak örnektir, eş olarak örnektir, öğretici olarak örnektir ve yönetici olarak örnektir" şeklindeki görüşlerini paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.