Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kılınç; Sandıktan istikrar çıkacak

SİYASET 02.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3209+ kez okundu.
 

Kılınç; Sandıktan istikrar çıkacak

AK Parti Danışma Kurulu üyeliğine seçilen Ak Parti Aydın eski Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli’de basın toplantısı düzenledi.

AYDIN- AK Parti Danışma Kurulu Üyesi Gültekin Kılınç, “Sandıktan ‘Evet’ ve istikrar çıkacak”.dedi. AK Parti Aydın eski Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kılınç, Türkiye’nin siyaset gündemi ve referandum üzerine konuştu. Nazilli’de Florya Park Sosyal Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Aydın Eski Milletvekili Gültekin Kılınç, şöyle konuştu: “Şu memleketin bir taşı dahi çok değerli, sahip çıkmak lazım. İnşallah referandumda sandıktan evet çıkarak, istikrar çıkacağını düşünüyorum. Ancak halkımıza bu sürecin doğru anlatılması gerekiyor. İnsanların neye hayır neye evet diyeceklerini bilmeleri gerekiyor. Bu da basın yoluyla anlatılacak. Siyasetçilerin insanlara tek tek ulaşabilme imkanı olmuyor. Gerek görsel gerekse yazılı basından referandum daha rahat anlatılabilir. Referandum sürecinin daha da yerel basında yer alması gerektiği kanaatindeyim. Türkiye’de 15 senedir devam eden bir istikrar var. Yurt dışı seyahat edenlerin Türkiye’yi karşılaştırmaları çok daha yüksek, şu memleketin bir taşı dahi çok değerli, sahip çıkmak lazım. İnşallah referandumda sandıktan evet çıkarak, istikrar çıkacağını düşünüyorum.” AK Parti olarak Aydın ilinde ve Nazilli ile diğer ilçelerde de çok önemli işler yaptıklarını anlatan Eski Milletvekili ve Danışma Kurulu Üyesi Gültekin Kılınç, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ben Nazilli’ye 1989’da geldim. Siyasetteki arkadaşlarımızla, STK’daki arkadaşlarımızla bir yere yumruğumuzu vurabiliyorduk. Kaymakamlarımızla, Belediye başkanlarıyla insanların ortak paydaları Nazilli idi. Şimdi siyaset daha keskinleşti. Siyasetin bu kadar keskin olması, hizmetlere de mani olmaya başladı. İnsanlar hizmetlerin yapıldığını değil de, kimin yaptığına bakıyor. Nazilli’de bu manada biz partimizin destekleriyle benim dönemde Aydın’da çok güzel işler yaptık. Nazilli’deki en büyük sıkıntı geçmiş dönemlerde de belediyelerle iktidar hep ayrı kanattan oldu. Bu maalesef Nazilli’ye hep ket vurdu. Yani istediğimiz hızda geliştiremedik. İnşallah yeni gelen Kaymakamımız da heyecanlı, ben onunda süreci iyi yöneteceğine inanıyorum. Projeci bir insan, İşini takip eden bir insan. Gerek belediye başkanımızla, gerek siyaset kurumuyla Nazilli’ye güzel hizmetler olacağına inanıyorum.”
AK Parti Danışma Kurulu üyeliğine seçilen Ak Parti Aydın eski Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli’de basın toplantısı düzenledi.

AYDIN- AK Parti Danışma Kurulu Üyesi Gültekin Kılınç, “Sandıktan ‘Evet’ ve istikrar çıkacak”.dedi. AK Parti Aydın eski Milletvekili Ali Gültekin Kılıç, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kılınç, Türkiye’nin siyaset gündemi ve referandum üzerine konuştu. Nazilli’de Florya Park Sosyal Tesisleri’nde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Aydın Eski Milletvekili Gültekin Kılınç, şöyle konuştu:

“Şu memleketin bir taşı dahi çok değerli, sahip çıkmak lazım. İnşallah referandumda sandıktan evet çıkarak, istikrar çıkacağını düşünüyorum. Ancak halkımıza bu sürecin doğru anlatılması gerekiyor. İnsanların neye hayır neye evet diyeceklerini bilmeleri gerekiyor. Bu da basın yoluyla anlatılacak. Siyasetçilerin insanlara tek tek ulaşabilme imkanı olmuyor. Gerek görsel gerekse yazılı basından referandum daha rahat anlatılabilir. Referandum sürecinin daha da yerel basında yer alması gerektiği kanaatindeyim. Türkiye’de 15 senedir devam eden bir istikrar var.

Yurt dışı seyahat edenlerin Türkiye’yi karşılaştırmaları çok daha yüksek, şu memleketin bir taşı dahi çok değerli, sahip çıkmak lazım. İnşallah referandumda sandıktan evet çıkarak, istikrar çıkacağını düşünüyorum.”

AK Parti olarak Aydın ilinde ve Nazilli ile diğer ilçelerde de çok önemli işler yaptıklarını anlatan Eski Milletvekili ve Danışma Kurulu Üyesi Gültekin Kılınç, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ben Nazilli’ye 1989’da geldim. Siyasetteki arkadaşlarımızla, STK’daki arkadaşlarımızla bir yere yumruğumuzu vurabiliyorduk. Kaymakamlarımızla, Belediye başkanlarıyla insanların ortak paydaları Nazilli idi. Şimdi siyaset daha keskinleşti. Siyasetin bu kadar keskin olması, hizmetlere de mani olmaya başladı. İnsanlar hizmetlerin yapıldığını değil de, kimin yaptığına bakıyor. Nazilli’de bu manada biz partimizin destekleriyle benim dönemde Aydın’da çok güzel işler yaptık.

Nazilli’deki en büyük sıkıntı geçmiş dönemlerde de belediyelerle iktidar hep ayrı kanattan oldu. Bu maalesef Nazilli’ye hep ket vurdu. Yani istediğimiz hızda geliştiremedik. İnşallah yeni gelen Kaymakamımız da heyecanlı, ben onunda süreci iyi yöneteceğine inanıyorum. Projeci bir insan, İşini takip eden bir insan. Gerek belediye başkanımızla, gerek siyaset kurumuyla Nazilli’ye güzel hizmetler olacağına inanıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.