Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne suçlama

GÜNCEL 25.11.2016 - 20:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1948+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne suçlama

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Bu durum menfaat gruplarının Didim’den rant elde etme çabası. Ne yaparlarsa yapsınlar, Didim halkının hakkını yedirmeyeceğim. Didim’in hakkını sonuna kadar savunacağım. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile yürüyüş yapıldığı sıralarda görüştük" dedi.

AYDIN- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a tepki ve AK Parti’nin FETÖ’ye mücadelesine destek adı altında 700 kişi ile planladığı yürüyüş yaklaşık 20 kişinin katılımı ile başladı. Yürüyüş programı kapsamında tepki gösterilen CHP Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yürüyüşün asıl amacının menfaat gruplarının Didim’de rant elde etmesi olduğunu savunarak, “Ne yaparlarsa yapsınlar Didim halkının hakkını yedirmeyeceğim. Didim’in hakkını sonuna kadar savunacağım” dedi. Bir gün önce 700 kişinin yürüyeceği açıklanan eyleme katılan yaklaşık 20 kişi ve bu kişilerin başındakileri tanıyanların eylemin asıl amacını çok net görebileceğini belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yürüyenlerin çoğunluğunun bir firmada çalışan inşaat işçileri olduğunu kaydetti. Yürüyüşe katılan Celal Kılçdaroğlu’nun, daha önce yasal olmadığı için işlem yapılan inşaatları yapan firmada çalışan inşaat işçiler ile birlikte kandırılanlar arasında olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Bu konuyu Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Yarın da kendisi ile programlara katılıyorum. Kendisi bize güvendiğini söyledi” diye konuştu. “FETÖ üzerinden menfaat elde etme çabasındalar" Atabay, “Bu tamamen menfaat gruplarının, Sayın Genel Başkanımızın kardeşini de kandırarak memleketteki bu puslu havadan faydalanıp kendi çıkarlarına ve menfaatlerine olan işlerini FETÖ örgütü üzerinden bizleri suçlayarak halletme ve kafaları karıştırma çabalarından başka bir şey değil. Oradaki yürüyüşe katılıp Türkiye’deki Demokrasiyi kurtarma çabasında olan 20 kişi de o yürüyüşün öncülüğünü yapan firmanın inşaatlarında çalışan gariban işçiler. Olay bundan ibaret” diye konuştu. “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile görüştük” Bugün çalışmaları dolayısıyla İstanbul’da olduğunu, yarın da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki programlarında beraber olacaklarını kaydeden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Şu an İstanbul’dayım. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile yürüyüş yapıldığı sıralarda görüştük. Kendisinin bize güvendiğini, başarılı çalışmalarımızı takdir ve takip ettiğini, bu olayları hiç kafamıza takmamız gerektiğini söyleyerek kendisinin de bu tip şeyleri ciddiye almadığını ifade etti. Kendisi de Didim’i çok seviyor. Didim gibi bir yeri asla bu tip çıkar gruplarını teslim etmeyeceğimden emin olduğunu söyledi” ifadelerine yer verdi. “Didim halkının ve Didim’in menfaati sonuna kadar korunacak” Bahse konu eylemin asıl amacını halkın daha iyi göreceğini de belirten Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Didim’de yaşayan hiçbir vatandaşın hakkını yedirmeyeceğimi ve bu tür baskı ve şantaja boyun eğmeyeceğimi Didim halkının bilmesini isterim. Didim halkının hakları ve Didim’in menfaati sonuna kadar korunacaktır. Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu da benimle birliktedir ve bu tür olaylarda yanımdadır” dedi.
Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Bu durum menfaat gruplarının Didim’den rant elde etme çabası. Ne yaparlarsa yapsınlar, Didim halkının hakkını yedirmeyeceğim. Didim’in hakkını sonuna kadar savunacağım. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile yürüyüş yapıldığı sıralarda görüştük" dedi.

AYDIN- CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay’a tepki ve AK Parti’nin FETÖ’ye mücadelesine destek adı altında 700 kişi ile planladığı yürüyüş yaklaşık 20 kişinin katılımı ile başladı.

Yürüyüş programı kapsamında tepki gösterilen CHP Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yürüyüşün asıl amacının menfaat gruplarının Didim’de rant elde etmesi olduğunu savunarak, “Ne yaparlarsa yapsınlar Didim halkının hakkını yedirmeyeceğim. Didim’in hakkını sonuna kadar savunacağım” dedi.

Bir gün önce 700 kişinin yürüyeceği açıklanan eyleme katılan yaklaşık 20 kişi ve bu kişilerin başındakileri tanıyanların eylemin asıl amacını çok net görebileceğini belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, yürüyenlerin çoğunluğunun bir firmada çalışan inşaat işçileri olduğunu kaydetti. Yürüyüşe katılan Celal Kılçdaroğlu’nun, daha önce yasal olmadığı için işlem yapılan inşaatları yapan firmada çalışan inşaat işçiler ile birlikte kandırılanlar arasında olduğunu belirten Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Bu konuyu Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüm. Yarın da kendisi ile programlara katılıyorum. Kendisi bize güvendiğini söyledi” diye konuştu.

“FETÖ üzerinden menfaat elde etme çabasındalar"

Atabay, “Bu tamamen menfaat gruplarının, Sayın Genel Başkanımızın kardeşini de kandırarak memleketteki bu puslu havadan faydalanıp kendi çıkarlarına ve menfaatlerine olan işlerini FETÖ örgütü üzerinden bizleri suçlayarak halletme ve kafaları karıştırma çabalarından başka bir şey değil. Oradaki yürüyüşe katılıp Türkiye’deki Demokrasiyi kurtarma çabasında olan 20 kişi de o yürüyüşün öncülüğünü yapan firmanın inşaatlarında çalışan gariban işçiler. Olay bundan ibaret” diye konuştu.

“Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile görüştük”

Bugün çalışmaları dolayısıyla İstanbul’da olduğunu, yarın da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki programlarında beraber olacaklarını kaydeden Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Şu an İstanbul’dayım. Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ile yürüyüş yapıldığı sıralarda görüştük. Kendisinin bize güvendiğini, başarılı çalışmalarımızı takdir ve takip ettiğini, bu olayları hiç kafamıza takmamız gerektiğini söyleyerek kendisinin de bu tip şeyleri ciddiye almadığını ifade etti. Kendisi de Didim’i çok seviyor. Didim gibi bir yeri asla bu tip çıkar gruplarını teslim etmeyeceğimden emin olduğunu söyledi” ifadelerine yer verdi.

“Didim halkının ve Didim’in menfaati sonuna kadar korunacak”

Bahse konu eylemin asıl amacını halkın daha iyi göreceğini de belirten Belediye Başkanı Deniz Atabay, “Didim’de yaşayan hiçbir vatandaşın hakkını yedirmeyeceğimi ve bu tür baskı ve şantaja boyun eğmeyeceğimi Didim halkının bilmesini isterim. Didim halkının hakları ve Didim’in menfaati sonuna kadar korunacaktır. Bu konuda Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Özlem Çerçioğlu da benimle birliktedir ve bu tür olaylarda yanımdadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.