Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti

SİYASET 09.04.2016 - 10:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2653+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu’nu istifaya davet etti

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen: “Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bakan Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle eleştirerek, “Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir” dedi.  AK Parti Aydın İl Teşkilatı, yaptığı basın açıklamasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için kullandığı sözler nedeniyle eleştirdi. Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşen eyleme AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti Denizli Milletvekili ve Bakan Ramazanoğlu hakkında haya ve siyasi edebe sığmayan ifadeler kullandığını savunan İl Başkanı Ömer Özmen, “Olanı biteni ibretle izliyoruz. Ana muhalefet liderinin böyle biri olması hem kendi partisi için hem de Türk siyaseti için büyük bir talihsizliktir. CHP’nin de başına gelmiş en başarısız genel başkanıdır. Bu seviyesiz üslubun tepeden tırnağa tüm teşkilatlarına da sirayet ettiğini hep beraber görüyoruz. Söylemler karşısında susan, Kılıçdaroğlu’nun bu seviyesiz sözlerini kınamayan, eleştirmeyen ve rahatsız olmayanlar bundan sonra kadın hakları diye ahkam kesmesin.  Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir. Zaten bu anlayış ile devam ederse, bu millet bunun cezasını sandıkta ödetecektir. Bu millet kadını baş tacı etmiştir, ayaklarının altına cennet sermiştir. Kadına bu denli seviyesizce hakaret eden biri, bunun bedelini öder. Rakibini cinsiyet ayrımcılığı ile vurmaya çalışan Kılıçdaroğlu’nu kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz” şeklinde konuştu.  
Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen: “Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu Bakan Ramazanoğlu’na yönelik sözleri nedeniyle eleştirerek, “Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir” dedi. 

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, yaptığı basın açıklamasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, partisinin grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu için kullandığı sözler nedeniyle eleştirdi. Atatürk Kent Meydanı’nda gerçekleşen eyleme AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun AK Parti Denizli Milletvekili ve Bakan Ramazanoğlu hakkında haya ve siyasi edebe sığmayan ifadeler kullandığını savunan İl Başkanı Ömer Özmen, “Olanı biteni ibretle izliyoruz. Ana muhalefet liderinin böyle biri olması hem kendi partisi için hem de Türk siyaseti için büyük bir talihsizliktir. CHP’nin de başına gelmiş en başarısız genel başkanıdır. Bu seviyesiz üslubun tepeden tırnağa tüm teşkilatlarına da sirayet ettiğini hep beraber görüyoruz. Söylemler karşısında susan, Kılıçdaroğlu’nun bu seviyesiz sözlerini kınamayan, eleştirmeyen ve rahatsız olmayanlar bundan sonra kadın hakları diye ahkam kesmesin.  Bu durum insanlık meselesidir. Özür yetmez, istifa etmelidir. Zaten bu anlayış ile devam ederse, bu millet bunun cezasını sandıkta ödetecektir. Bu millet kadını baş tacı etmiştir, ayaklarının altına cennet sermiştir. Kadına bu denli seviyesizce hakaret eden biri, bunun bedelini öder. Rakibini cinsiyet ayrımcılığı ile vurmaya çalışan Kılıçdaroğlu’nu kamuoyunun vicdanına havale ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.