Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu'ndan Milletvekili Yıldız'a ziyaret

SİYASET 12.07.2017 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3920+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu'ndan Milletvekili Yıldız'a ziyaret

Milletvekili Yıldız'ın Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti

AYDIN- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nde kendisine destek verdiği sırada rahatsızlık geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ı İstanbul’da konakladığı otelde ziyaret etti. Ziyarete Genel Başkan Kılıçdaroğlu takım elbise ile katılırken, Milletvekili Yıldız'ın ise Kılıçdaroğlu'nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti. Bilindiği gibi, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 16. gününde 30 Haziran Cuma günü yürüyüşe destek verdiği sırada rahatsızlanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanedeki tedavi süreci tamamlanan Milletvekili Yıldız daha sonra taburcu edildi. İstanbul’da bir otelde konaklayan Yıldız’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekibi ile birlikte ziyaret etti. 10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız’ın durumunun gayet iyi olduğu ve yarın yapılacak son kontrolden sonra Ankara’ya döneceği belirtildi. Kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın ziyarete ilişkin paylaşımlarında kendisini takım elbise ve kravatla ziyarete gelen Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti.
Milletvekili Yıldız'ın Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti

AYDIN- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Adalet Yürüyüşü'nde kendisine destek verdiği sırada rahatsızlık geçiren Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ı İstanbul’da konakladığı otelde ziyaret etti. Ziyarete Genel Başkan Kılıçdaroğlu takım elbise ile katılırken, Milletvekili Yıldız'ın ise Kılıçdaroğlu'nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti.

Bilindiği gibi, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 16. gününde 30 Haziran Cuma günü yürüyüşe destek verdiği sırada rahatsızlanarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanedeki tedavi süreci tamamlanan Milletvekili Yıldız daha sonra taburcu edildi.

İstanbul’da bir otelde konaklayan Yıldız’ı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ekibi ile birlikte ziyaret etti. 10 Temmuz Pazartesi günü gerçekleşen ziyarete ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Yıldız’ın durumunun gayet iyi olduğu ve yarın yapılacak son kontrolden sonra Ankara’ya döneceği belirtildi.

Kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın ziyarete ilişkin paylaşımlarında kendisini takım elbise ve kravatla ziyarete gelen Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu kısa pantolonla karşılaması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.