Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu şehit cenazesine katıldı

SİYASET 08.09.2019 - 19:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3117+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu şehit cenazesine katıldı

Aydın’da iki gün boyunca birçok ziyaret gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, şehit cenazesi nedeniyle programında değişiklik yapıldığı açıklandı.

AYDIN - Kuşadası Belediyesi ziyaretinin ardından 22. Altın Güvercin Beste Yarışması finaline katılmak için gelen Kılıçdaroğlu, Mardin’de teröristlerce şehit edilen Özel Hareket Şube Müdürü Tufan Karasuva’nın cenaze törenine katılmak üzere programında değişiklik yaparak Ankara’ya gitti. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek konuyla ilgili açıklama yaptı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programındaki değişiklik nedeniyle kamuoyunda yaratılan süpekülasyonların ardından CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek, yazılı bir açıklama yaptı. Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret eden ve belediye önünde halka hitaben konuşma yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programındaki değişikliğin, şehit cenazesi nedeniyle yapıldığına dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Gürbilek, şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımız günler öncesinden Altın Güvercin Beste Yarışması’na katılacağını açıklamış ve bu doğrultuda iki günlük bir Aydın ziyareti gerçekleştirmişti. Ancak ziyaretinin son gününde Mardin’de Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşmüştür. Sayın Genel Başkanımız da bu acılı haber üzerine programını değiştirerek, şehidimizin cenazesine katılmak üzere Ankara’ya dönmüştür. Final Gecesi’nde Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun programa katılamayacağını, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel izleyicilerle paylaşmıştı. Bu gelişmeler ekteki fotoğraflar ve tüm haber ajanslarının geçtiği haberlerde yer almasına rağmen yerel siyasetten siyasi rant elde etmek amacıyla gözleri dönmüş malum çevreler, şehitlerimizle ilgili konulardan bile ne yazık ki nemalanmaya çalışmaktadırlar. Gerçekler açıkladığımız gibidir ve kimlikleri malum bu kişilerin yaptıkları spekülasyonlar şehitlerimize saygısızlıktan öteye gitmemektedir. Hem Genel Başkanımız aleyhine yapılan algı çalışmasını, hem şehitlerimize yapılan saygısızlığı, hem de 6 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması’na gölge düşürmek amacıyla yapılan bu tarz gerçek dışı sosyal medya paylaşımlarını şiddetle kınıyorum.”
Aydın’da iki gün boyunca birçok ziyaret gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, şehit cenazesi nedeniyle programında değişiklik yapıldığı açıklandı.

AYDIN - Kuşadası Belediyesi ziyaretinin ardından 22. Altın Güvercin Beste Yarışması finaline katılmak için gelen Kılıçdaroğlu, Mardin’de teröristlerce şehit edilen Özel Hareket Şube Müdürü Tufan Karasuva’nın cenaze törenine katılmak üzere programında değişiklik yaparak Ankara’ya gitti.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek konuyla ilgili açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programındaki değişiklik nedeniyle kamuoyunda yaratılan süpekülasyonların ardından CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek, yazılı bir açıklama yaptı. Kuşadası Belediyesi’ni ziyaret eden ve belediye önünde halka hitaben konuşma yapan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun programındaki değişikliğin, şehit cenazesi nedeniyle yapıldığına dikkati çeken CHP İlçe Başkanı Gürbilek, şunları söyledi:

“Sayın Genel Başkanımız günler öncesinden Altın Güvercin Beste Yarışması’na katılacağını açıklamış ve bu doğrultuda iki günlük bir Aydın ziyareti gerçekleştirmişti. Ancak ziyaretinin son gününde Mardin’de Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşmüştür.

Sayın Genel Başkanımız da bu acılı haber üzerine programını değiştirerek, şehidimizin cenazesine katılmak üzere Ankara’ya dönmüştür. Final Gecesi’nde Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun programa katılamayacağını, Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel izleyicilerle paylaşmıştı.

Bu gelişmeler ekteki fotoğraflar ve tüm haber ajanslarının geçtiği haberlerde yer almasına rağmen yerel siyasetten siyasi rant elde etmek amacıyla gözleri dönmüş malum çevreler, şehitlerimizle ilgili konulardan bile ne yazık ki nemalanmaya çalışmaktadırlar.

Gerçekler açıkladığımız gibidir ve kimlikleri malum bu kişilerin yaptıkları spekülasyonlar şehitlerimize saygısızlıktan öteye gitmemektedir. Hem Genel Başkanımız aleyhine yapılan algı çalışmasını, hem şehitlerimize yapılan saygısızlığı, hem de 6 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Altın Güvercin Beste Yarışması’na gölge düşürmek amacıyla yapılan bu tarz gerçek dışı sosyal medya paylaşımlarını şiddetle kınıyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.