Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu renk körü olmuş

DÜNYA 03.06.2015 - 20:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3221+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu renk körü olmuş

Altın kaplı klozet polemiği üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Tuğçe Kazaz, "Kılıçdaroğlu renk körü olmuş" dedi.

Son dönemde yaptığı siyasi çıkışlarla dikkat çeken manken Tuğçe Kazaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu altın kaplı klozet polemiği üzerinden eleştirdi. 'KILIÇDAROĞLU RENK KÖRÜ OLMUŞ' CHP liderine Twitter sayfasından yüklenen Kazaz, “Vah vah! Kılıçdaroğlu renk körü olmuş. Dış ortaklarının altınlarını çok görmüş olmalı ki, Ak sarayda ki lavaboları da altın kaplamalı görüyor.” ifadelerini kullandı. 'BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR' Kılıçdaroğlu için “Bir dediği bir dediğini tutmuyor” değerlendirmesi yapan Kazaz, “Kaçak dediği saraya yine kaçak bir şekilde sızmış olmalı ki, altın kaplı lavaboları görmüş olsun” diye ekledi. 'GEZİCİ ZİHNİYETE BAKMAYIN' Kazaz, şu şekilde devam etti: Bu Kılıçdaroğlu sakın Pennslyvania daki muhterem olmayan zatın orada görmüş olmasın bu altın kaplamalı lavaboları. Ne de olsa aynı kanaldalar. Arkadaşlar bu gezici zihniyete bakmayın. Onların derdi ülke değil, kendi keyifleri ve bunların dava liderleri ise, Demirtaş ile Kılıçdaroğlu.
Altın kaplı klozet polemiği üzerinden CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Tuğçe Kazaz, "Kılıçdaroğlu renk körü olmuş" dedi.

Son dönemde yaptığı siyasi çıkışlarla dikkat çeken manken Tuğçe Kazaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu altın kaplı klozet polemiği üzerinden eleştirdi.

'KILIÇDAROĞLU RENK KÖRÜ OLMUŞ'

CHP liderine Twitter sayfasından yüklenen Kazaz, “Vah vah! Kılıçdaroğlu renk körü olmuş. Dış ortaklarının altınlarını çok görmüş olmalı ki, Ak sarayda ki lavaboları da altın kaplamalı görüyor.” ifadelerini kullandı.

'BİR DEDİĞİ BİR DEDİĞİNİ TUTMUYOR'

Kılıçdaroğlu için “Bir dediği bir dediğini tutmuyor” değerlendirmesi yapan Kazaz, “Kaçak dediği saraya yine kaçak bir şekilde sızmış olmalı ki, altın kaplı lavaboları görmüş olsun” diye ekledi.

'GEZİCİ ZİHNİYETE BAKMAYIN'

Kazaz, şu şekilde devam etti: Bu Kılıçdaroğlu sakın Pennslyvania daki muhterem olmayan zatın orada görmüş olmasın bu altın kaplamalı lavaboları. Ne de olsa aynı kanaldalar. Arkadaşlar bu gezici zihniyete bakmayın. Onların derdi ülke değil, kendi keyifleri ve bunların dava liderleri ise, Demirtaş ile Kılıçdaroğlu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.