Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu Kuşadası’na geliyor

SİYASET 07.09.2019 - 10:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2901+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu Kuşadası’na geliyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Kuşadası’na geleceğini bildirdi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir dizi açılış ve etkinliğe katılmak üzere İzmir’e gelen ve bugün Kuşadası’nı ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve ilçe başkanları ile birlikte Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladı. Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası ziyareti ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Ömer Günel, “Sayın Genel Başkanımız bugün saat 18.00’da Kuşadası Belediyesi önünde halkımızla buluşacak ve Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan Altın Güvercin Beste Yarışması’nın final gecesinde de bizlerle olacak. Tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün Kuşadası’na geleceğini bildirdi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir dizi açılış ve etkinliğe katılmak üzere İzmir’e gelen ve bugün Kuşadası’nı ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır ve ilçe başkanları ile birlikte Adnan Menderes Havalimanı’nda karşıladı.

Kılıçdaroğlu’nun Kuşadası ziyareti ile ilgili olarak bilgi veren Başkan Ömer Günel, “Sayın Genel Başkanımız bugün saat 18.00’da Kuşadası Belediyesi önünde halkımızla buluşacak ve Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek olan Altın Güvercin Beste Yarışması’nın final gecesinde de bizlerle olacak. Tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.