Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu yağıyor

EKONOMİ 30.01.2016 - 10:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3214+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu yağıyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Türkiye genelinde suç duyuruları yapılıyor.

Tekirdağ'da aralarında AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay'ın da yer aldığı bir grup, Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Edirne'de de aralarında AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin de yer aldığı bir grup Kılıçdaroğlu hakkında hakaretten şikayetçi oldu. AK Parti Çanakkale teşkilat yönetimleri ve üyeleri de suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdi. ALMANYA'YA GİDİYOR CHP lideri Kılıçdaroğlu, Almanya'nın Essen kentine gidecek. Kılıçdaroğlu, yarın Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'le çalışma kahvaltısında bir araya gelecek, STK temsilcileri ile inanç ve kanaat önderleriyle görüşecek .
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanlığı makamı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı rencide eden sözleri nedeniyle Türkiye genelinde suç duyuruları yapılıyor.

Tekirdağ'da aralarında AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay'ın da yer aldığı bir grup, Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Edirne'de de aralarında AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe'nin de yer aldığı bir grup Kılıçdaroğlu hakkında hakaretten şikayetçi oldu. AK Parti Çanakkale teşkilat yönetimleri ve üyeleri de suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdi.

ALMANYA'YA GİDİYOR

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Almanya'nın Essen kentine gidecek. Kılıçdaroğlu, yarın Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir'le çalışma kahvaltısında bir araya gelecek, STK temsilcileri ile inanç ve kanaat önderleriyle görüşecek .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.