Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kılıçdaroğlu, destek istedi

SİYASET 13.11.2017 - 16:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2113+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu, destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Didim Yalıköylülerden, 2019 seçimlerinde destek istedi.

AYDIN- Didim'e bağlı Yalıköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle, CHP'ye yeni katılan 60 kişiye rozetleri takıldı. Danışmanı Cuma Karavar'ın da katıldığı törene telefonla bağlanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri öncesi destek beklediğini dile getirdi. Yalıköy Mahallesi'ndeki törene Karavar’ın yanı sıra, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile Mahalle Muhtarı Fahri Yalçın katıldı. Gökmen Karataş ile Deniz Atabay’ın konuşmalarının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu törene telefonla bağlanarak katılımcılara 2019 seçimlerinin önemini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, Yalıköylülerden destek istedi. Törende daha sonra partiye katılan 60 kişiye rozetleri takıldı. Yasin Şentürk/Didim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Didim Yalıköylülerden, 2019 seçimlerinde destek istedi.

AYDIN- Didim'e bağlı Yalıköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle, CHP'ye yeni katılan 60 kişiye rozetleri takıldı. Danışmanı Cuma Karavar'ın da katıldığı törene telefonla bağlanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2019 seçimleri öncesi destek beklediğini dile getirdi.

Yalıköy Mahallesi'ndeki törene Karavar’ın yanı sıra, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ile Mahalle Muhtarı Fahri Yalçın katıldı.

Gökmen Karataş ile Deniz Atabay’ın konuşmalarının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu törene telefonla bağlanarak katılımcılara 2019 seçimlerinin önemini hatırlattı. Kılıçdaroğlu, Yalıköylülerden destek istedi. Törende daha sonra partiye katılan 60 kişiye rozetleri takıldı. Yasin Şentürk/Didim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.