Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kick boksta Avrupa ikincisi oldu

SPOR 22.10.2018 - 16:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3068+ kez okundu.
 

Kick boksta Avrupa ikincisi oldu

Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, 13 – 21 Ekim 2018 tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde gerçekleştirildi.

AYDIN- Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve Aydın’ı temsilen Fatih 1453 Savunma Sporları Kulübü Milli Sporcusu Faysal Sılıv K1 51 kg. sıkletinde mücadele etti. Milli Sporcu Faysal Sılıv, Avrupa Şampiyonası’ndaki başarılı maçları sonrasında finalde altın madalyayı kıl payı kaçırarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Avrupa İkinciliği derecesini Türkiye’ye getirdi. Nazilli Belediyespor Milli Sporcusu Sümeyye Kentli’nin Polonya’da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası’nda elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Kick Boks branşında Faysal Sılıv’ın Avrupa 2’nciliği derecesi Aydın’da gurur kaynağı oldu. Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Fatih 1453 Savunma Sporları Kulübü Başkanı Murat Acun Milli Sporcusu Faysal Sılıv’ın elde ettiği Avrupa 2’nciliği derecesinden dolayı gururlu olduklarını dile getirdi. Slovakya’nın Bratislava kentinde yapılan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Milli Takım Antrenörü olarak görev yapan Murat Acun, “Başarılı bir şampiyona geçirdik. Sporcumuz Faysal çok zor rakiplerle karşılaştı. Finalde rakibe kıl payı kaybetmemizin üzüntüsünü yaşasak da Avrupa 2’nciliği derecesi bizleri gururlandırdı. Önümüzdeki şampiyonalarda kürsünün en üst basamağında yer almak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Avrupa 2’nciliği derecemizi Aydın’a hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası, 13 – 21 Ekim 2018 tarihleri arasında Slovakya’nın Bratislava kentinde gerçekleştirildi.

AYDIN- Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve Aydın’ı temsilen Fatih 1453 Savunma Sporları Kulübü Milli Sporcusu Faysal Sılıv K1 51 kg. sıkletinde mücadele etti.

Milli Sporcu Faysal Sılıv, Avrupa Şampiyonası’ndaki başarılı maçları sonrasında finalde altın madalyayı kıl payı kaçırarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve Avrupa İkinciliği derecesini Türkiye’ye getirdi.

Nazilli Belediyespor Milli Sporcusu Sümeyye Kentli’nin Polonya’da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası’nda elde ettiği Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından Kick Boks branşında Faysal Sılıv’ın Avrupa 2’nciliği derecesi Aydın’da gurur kaynağı oldu.

Kick Boks Milli Takım Antrenörü ve Fatih 1453 Savunma Sporları Kulübü Başkanı Murat Acun Milli Sporcusu Faysal Sılıv’ın elde ettiği Avrupa 2’nciliği derecesinden dolayı gururlu olduklarını dile getirdi.

Slovakya’nın Bratislava kentinde yapılan Büyükler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Milli Takım Antrenörü olarak görev yapan Murat Acun, “Başarılı bir şampiyona geçirdik. Sporcumuz Faysal çok zor rakiplerle karşılaştı. Finalde rakibe kıl payı kaybetmemizin üzüntüsünü yaşasak da Avrupa 2’nciliği derecesi bizleri gururlandırdı. Önümüzdeki şampiyonalarda kürsünün en üst basamağında yer almak için tüm çabamızı göstereceğiz. Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Avrupa 2’nciliği derecemizi Aydın’a hediye ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.