Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kevser Yaz başkan seçildi

GENEL 13.12.2018 - 12:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3063+ kez okundu.
 

Kevser Yaz başkan seçildi

Ege Medya Basın Yürütme Derneği Başkanlığına Kevser Yaz seçildi.

AYDIN- Ege Dernekler Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Ege Medya Basın Yürütme Derneği’nin yapılan son genel kurul toplantısında yönetim değişikliği olduğu bildirildi. Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Necati Ünal, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “2017 de federasyona bağlı olarak kurulan Ege Medya Basın Yürütme Derneği Başkanlığına Kevser Yaz getirilmiştir. Aydın ve Ege de Medya Basın Yürütme Derneği basın ve medya faaliyetlerini sürdürmek, basın emekçilerini bir araya getirmek ve işbirliği içerisinde farklı ve sosyal projelerde yer almaları amacını taşımaktadır. Federasyon yönetimi olarak başkanlığa seçilen Kevser Yaz’ın uzun yıllar ulusal ve yerel çeşitli gazetelerde kazandığı mesleki tecrübeleriyle birleştirici bir güç olacağına inanıyor kendisine görevinde başarılar diliyoruz.”
Ege Medya Basın Yürütme Derneği Başkanlığına Kevser Yaz seçildi.

AYDIN- Ege Dernekler Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Ege Medya Basın Yürütme Derneği’nin yapılan son genel kurul toplantısında yönetim değişikliği olduğu bildirildi.

Dernekler Federasyonu Onursal Başkanı Necati Ünal, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“2017 de federasyona bağlı olarak kurulan Ege Medya Basın Yürütme Derneği Başkanlığına Kevser Yaz getirilmiştir.

Aydın ve Ege de Medya Basın Yürütme Derneği basın ve medya faaliyetlerini sürdürmek, basın emekçilerini bir araya getirmek ve işbirliği içerisinde farklı ve sosyal projelerde yer almaları amacını taşımaktadır.

Federasyon yönetimi olarak başkanlığa seçilen Kevser Yaz’ın uzun yıllar ulusal ve yerel çeşitli gazetelerde kazandığı mesleki tecrübeleriyle birleştirici bir güç olacağına inanıyor kendisine görevinde başarılar diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.