Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KESO’dan üyelerine eğitim katkısı

GENEL 19.06.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4077+ kez okundu.
 

KESO’dan üyelerine eğitim katkısı

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO)’nın üyelerinin çocukları için eğitim seferberliğine başladığı bildirildi.

AYDIN- Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın sadece esnaf üyelerine değil, ailelerine de katkı vermeye başladığı belirtildi. Bu doğrultuda ilk önce esnafın 5,6,7 ve 8. sınıfta okuyan çocuk ve torunlarına Temmuz ayından itibaren ücretsiz matematik kursu vermeye başlayacaklarını belirten KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım, “Sadece üyelerimize değil, ailelerinin de oda imkanlarımızdan faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Öncelikle üyelerimizin çocuk ve torunlarına eğitimlerinde katkı sağlamak için matematik kursu başlatıyoruz. İlerleyen günlerde bu kurslarımızın çeşitliliğini arttıracağız. Çocuklar hepimizin çocukları, onlar bu ülkenin geleceği ve eğitimlerine bir katkımız olacaksa ne mutlu bizlere” dedi.
Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO)’nın üyelerinin çocukları için eğitim seferberliğine başladığı bildirildi.

AYDIN- Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın sadece esnaf üyelerine değil, ailelerine de katkı vermeye başladığı belirtildi.

Bu doğrultuda ilk önce esnafın 5,6,7 ve 8. sınıfta okuyan çocuk ve torunlarına Temmuz ayından itibaren ücretsiz matematik kursu vermeye başlayacaklarını belirten KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım, “Sadece üyelerimize değil, ailelerinin de oda imkanlarımızdan faydalanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Öncelikle üyelerimizin çocuk ve torunlarına eğitimlerinde katkı sağlamak için matematik kursu başlatıyoruz. İlerleyen günlerde bu kurslarımızın çeşitliliğini arttıracağız. Çocuklar hepimizin çocukları, onlar bu ülkenin geleceği ve eğitimlerine bir katkımız olacaksa ne mutlu bizlere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.