Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KESO üyelerine yeni hizmet aracı aldı

GÜNCEL 17.12.2019 - 13:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1608+ kez okundu.
 

KESO üyelerine yeni hizmet aracı aldı

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) yönetimi, göreve geldikleri iki yıldan bu yana oda da yapmış olduğu yenilik ve hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

AYDIN - Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin kullanımı için yeni bir hizmet aracı aldı. Esnafın fuar ve bayii davetlerine toplu olarak gitmeleri için alınan 17 kişilik midibüsün içerisinde esnafın seyahat esnasında rahat etmeleri için her türlü teknolojik alt yapının mevcut olduğu belirtildi. KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım, şunları söyledi: “Göreve geldiğimizden bu yana esnaflarımız için onlarında fikirleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapıyoruz. Esnafımızın en büyük sıkıntılarından biri olan meslekleriyle ilgili fuar ve bayii organizasyonlarına toplu katılımların aksamasıydı. Biz bu sıkıntıyı daha önceleri araç kiralayıp ya da kurumlardan araç isteyerek gidermeye çalışıyorduk. Kiralamada maliyetler yüksek olduğundan bunun yerine bu tür katılımlar için odamız bünyesine 17 kişilik bir midibüs aldık. Esnaflarımız artık meslekleri ile ilgili fuarlara daha rahat katılım sağlayacak.”
Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) yönetimi, göreve geldikleri iki yıldan bu yana oda da yapmış olduğu yenilik ve hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

AYDIN - Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin kullanımı için yeni bir hizmet aracı aldı. Esnafın fuar ve bayii davetlerine toplu olarak gitmeleri için alınan 17 kişilik midibüsün içerisinde esnafın seyahat esnasında rahat etmeleri için her türlü teknolojik alt yapının mevcut olduğu belirtildi.

KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım, şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizden bu yana esnaflarımız için onlarında fikirleri doğrultusunda hizmetlerimizi yapıyoruz. Esnafımızın en büyük sıkıntılarından biri olan meslekleriyle ilgili fuar ve bayii organizasyonlarına toplu katılımların aksamasıydı.

Biz bu sıkıntıyı daha önceleri araç kiralayıp ya da kurumlardan araç isteyerek gidermeye çalışıyorduk. Kiralamada maliyetler yüksek olduğundan bunun yerine bu tür katılımlar için odamız bünyesine 17 kişilik bir midibüs aldık. Esnaflarımız artık meslekleri ile ilgili fuarlara daha rahat katılım sağlayacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.