Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kervansaray’da jazz konseri

SANAT 27.09.2018 - 09:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3341+ kez okundu.
 

Kervansaray’da jazz konseri

Kuşadası Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı, Türkiye’nin en önde gelen kadın caz vokallerinden Sibel Köse ile dünyaca ünlü caz şarkıcısı Hayati Kafe konserine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Piyanoda Uğur Güneş’in, kontrbasta Hans Andersson’un, davulda Ateş Tezer’in eşlik ettiği Köse ve Kafe, seslendirdikleri caz standartları ile muhteşem bir performans sergiledi. Vokalde Sibel Köse ve Hayati Kafe’nin yer aldığı “Jazz” konserine çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit ile Belediye Meclis Üyeleri Canan İnanç ve Hakan Turhan da katıldı. Hayati Kafe, konserin sonunda, gösterdikleri ilgiden dolayı Kuşadalı sanatseverlere ve konserin düzenlenmesini sağlayan Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.
Kuşadası Tarihi Öküz Mehmet Paşa Kervansarayı, Türkiye’nin en önde gelen kadın caz vokallerinden Sibel Köse ile dünyaca ünlü caz şarkıcısı Hayati Kafe konserine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Piyanoda Uğur Güneş’in, kontrbasta Hans Andersson’un, davulda Ateş Tezer’in eşlik ettiği Köse ve Kafe, seslendirdikleri caz standartları ile muhteşem bir performans sergiledi.

Vokalde Sibel Köse ve Hayati Kafe’nin yer aldığı “Jazz” konserine çok sayıda sanatseverle birlikte Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit ile Belediye Meclis Üyeleri Canan İnanç ve Hakan Turhan da katıldı. Hayati Kafe, konserin sonunda, gösterdikleri ilgiden dolayı Kuşadalı sanatseverlere ve konserin düzenlenmesini sağlayan Kuşadası Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.