Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kent Muhabirliği Eğitimi tamamlandı

GÜNCEL 25.01.2018 - 17:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3486+ kez okundu.
 

Kent Muhabirliği Eğitimi tamamlandı

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen ‘Kent Muhabirliği Teknik Eğitim’ semineri tamamlandı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi, Efeler Merkez Kampüsü’nde 22-25 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılan eğitim semineri Aydın ve komşu illerden toplam 67 basın mensubunun katılımı ile gerçekleşti. Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ‘Kent Muhabirliği Teknik Eğitim’ programında foto muhabirliği alanında Ramazan Şanıvar, röportaj alanında Misket Dikmen, haber yazma teknikleri alanında İbrahim Erdoğan ve köşe yazarlığı alanında Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca yaptıkları sunumlarla bilgiler verdi. Verilen eğitim seminerin ardından bir açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, cemiyetin Aydın'da faaliyet yürüten, medya sektörünün gelişmesi ve mesleki gelişimin sağlanabilmesi için proje geliştirildiğini belirterek, Aydın'da bulunan medya kuruluşları ile birlikte medya sektörünün güçlenmesi için mesleki çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Cemiyetin yöneticileri ve üyelerin eğitim ve danışmanlık hizmeti alınması için bu proje hazırlandığını ifade eden Şener, hazırlanan eğitim projesinin gazetecilik sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda Haber Yazma Teknikleri, Röportaj, Gazeteler İçin Sayfa Düzeni Oluşturma, Mizanpaj, Fotoğraf, Köşe Yazarlığı dallarında eğitim verildiğini ve eğitimin sonun da katılımcılara katılım sertifikalarının düzenledikleri törenle takdim edildiğini belirtti.
Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen ‘Kent Muhabirliği Teknik Eğitim’ semineri tamamlandı.

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi, Efeler Merkez Kampüsü’nde 22-25 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılan eğitim semineri Aydın ve komşu illerden toplam 67 basın mensubunun katılımı ile gerçekleşti. Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen ‘Kent Muhabirliği Teknik Eğitim’ programında foto muhabirliği alanında Ramazan Şanıvar, röportaj alanında Misket Dikmen, haber yazma teknikleri alanında İbrahim Erdoğan ve köşe yazarlığı alanında Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanı Yılmaz Karaca yaptıkları sunumlarla bilgiler verdi.

Verilen eğitim seminerin ardından bir açıklama yapan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, cemiyetin Aydın'da faaliyet yürüten, medya sektörünün gelişmesi ve mesleki gelişimin sağlanabilmesi için proje geliştirildiğini belirterek, Aydın'da bulunan medya kuruluşları ile birlikte medya sektörünün güçlenmesi için mesleki çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Cemiyetin yöneticileri ve üyelerin eğitim ve danışmanlık hizmeti alınması için bu proje hazırlandığını ifade eden Şener, hazırlanan eğitim projesinin gazetecilik sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda Haber Yazma Teknikleri, Röportaj, Gazeteler İçin Sayfa Düzeni Oluşturma, Mizanpaj, Fotoğraf, Köşe Yazarlığı dallarında eğitim verildiğini ve eğitimin sonun da katılımcılara katılım sertifikalarının düzenledikleri törenle takdim edildiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.