Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kengerlilerden Çerçioğlu’na teşekkür

GÜNCEL 25.09.2017 - 19:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3008+ kez okundu.
 

Kengerlilerden Çerçioğlu’na teşekkür

Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

AYDIN- Alkışlarla karşılanan Çerçioğlu'na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Uzun yıllardır su sıkıntısı çektiklerini söyleyen Kenger Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Abaka, "Başkanımız sayesinde suyumuz bol ve güzel; başkanımızdan asfalt yol istemiştik şimdi de asfaltımızı yapıyor. Bu kadar hizmet beklemiyordum, başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi. Yemekte konuşan muhtar Abaka'nın, mahallenin ulaşım sorunuyla ilgili talebini karşılıksız bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sarı Civciv istiyorsanız, onu da yarından itibaren halledeceğiz" diyerek sorunu çözeceklerini söyledi. Yemekte konuşan başkan Çerçioğlu, "Muhtarımız geldi, sorunlarını anlattı. Şimdiye kadar mahallelerimize hizmet yapılmamış. Mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözdük, bundan sonra da çözeceğiz" diye konuştu. Mahallenin su sorununu çözdüğü için başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden kadınlar başta olmak üzere mahalle halkı, başkanla hatıra fotoğrafı çekildiler.
Efeler ilçesine bağlı Kenger Mahallesi halkı, mahallenin yıllardır süren su sorununu çözen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na bir yemek düzenleyerek teşekkür etti.

AYDIN- Alkışlarla karşılanan Çerçioğlu'na özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Uzun yıllardır su sıkıntısı çektiklerini söyleyen Kenger Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Abaka, "Başkanımız sayesinde suyumuz bol ve güzel; başkanımızdan asfalt yol istemiştik şimdi de asfaltımızı yapıyor. Bu kadar hizmet beklemiyordum, başkanımıza çok teşekkür ederiz" dedi.

Yemekte konuşan muhtar Abaka'nın, mahallenin ulaşım sorunuyla ilgili talebini karşılıksız bırakmayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Sarı Civciv istiyorsanız, onu da yarından itibaren halledeceğiz" diyerek sorunu çözeceklerini söyledi.

Yemekte konuşan başkan Çerçioğlu, "Muhtarımız geldi, sorunlarını anlattı. Şimdiye kadar mahallelerimize hizmet yapılmamış. Mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözdük, bundan sonra da çözeceğiz" diye konuştu.

Mahallenin su sorununu çözdüğü için başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden kadınlar başta olmak üzere mahalle halkı, başkanla hatıra fotoğrafı çekildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.