Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kenevirleri sularken yakalandılar

ASAYİŞ 02.04.2019 - 14:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4039+ kez okundu.
 

Kenevirleri sularken yakalandılar

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin bir seraya düzenlediği operasyonda, 537 kenevir bitkisinin bakımını yapan 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gençleri psikotrop-narkotik maddelerden korumaya yönelik olarak zehir tacirlerine karşı yürütülen faaliyetlerine kesintisiz devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Nazilli ilçesi Güzelköy Mahallesi Çayırsokak’ta seraları bulunan A.B. ve C.D. isimli şüphelilerin bu seralarda yasadışı kenevir bitkisi ektiği ve elde ettikleri uyuşturucu maddeyi gençlere sattıkları yönünde duyum alındı. Jandarma asayiş timlerince düzenlenen operasyonda, şüpheliler serada kenevir bitkilerinin bakımını yaparken suçüstü yakalandı. Sera içinde 537 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerinin gübrelendiği, bakımının yapıldığı ve damla sulama yolu ile sulandığı tespit edildi. Yakalanan şüphelilerden birisinin hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı. Uyuşturucu serasında ele geçirilen 537 kök kenevir bitkisi, imha edilmek üzere Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekipleri'ne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde, jandarma ekiplerinin bir seraya düzenlediği operasyonda, 537 kenevir bitkisinin bakımını yapan 2 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

AYDIN– Edinilen bilgiye göre Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, gençleri psikotrop-narkotik maddelerden korumaya yönelik olarak zehir tacirlerine karşı yürütülen faaliyetlerine kesintisiz devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Nazilli ilçesi Güzelköy Mahallesi Çayırsokak’ta seraları bulunan A.B. ve C.D. isimli şüphelilerin bu seralarda yasadışı kenevir bitkisi ektiği ve elde ettikleri uyuşturucu maddeyi gençlere sattıkları yönünde duyum alındı.

Jandarma asayiş timlerince düzenlenen operasyonda, şüpheliler serada kenevir bitkilerinin bakımını yaparken suçüstü yakalandı. Sera içinde 537 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerinin gübrelendiği, bakımının yapıldığı ve damla sulama yolu ile sulandığı tespit edildi. Yakalanan şüphelilerden birisinin hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu anlaşıldı.

Uyuşturucu serasında ele geçirilen 537 kök kenevir bitkisi, imha edilmek üzere Nazilli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ekipleri'ne teslim edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.