Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kendisi 41, vücudu 9 yaşında

SAĞLIK 16.10.2017 - 08:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2464+ kez okundu.
 

Kendisi 41, vücudu 9 yaşında

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çocukken yüksek ateşe bağlı havale geçiren 41 yaşındaki Hatice Demircioğlu'nun görünümü 9 yaşlarındaki bir çocuğu andırıyor.

AYDIN- Anne Müzeyyen Mamacıoğlu, “Ölmekten değil Hatice’den önce ölmekten korkuyorum. 40 yıldır sadece gözlerimizle anlaşıyoruz” dedi. Bozdoğan ilçesi Sırma Mahallesi’nde yaşayan Müzeyyen Mamacıoğlu’nun 1976 yılında sağlıklı olarak dünyaya gelen kızı Hatice, 1978 yılında yüksek ateşe bağlı olarak havale geçirdi. O yıllarda ulaşımın bu kadar kolay olmaması ve ilçelerde hastane bulunmaması nedeniyle yüksek ateşe bağlı menenjit hastalığına yakalanan Hatice Demircioğlu, bir süre komada kaldıktan sonra uyandığında konuşma ve işitme duyularını kaybetti. Gelişim bozukluğu da yaşayan Hatice, 41 yıl yaşında olmasına rağmen 9 yaşında bir çocuk gibi görünüyor. Aydın’da sosyal projeleri ile tanınan Aymelek Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edilen Hatice, yetkililere bakışları ile teşekkür etti. Kızı ile 40 yıldır bakışarak anlaştıklarını belirten anne Müzeyyen Mamacıoğlu, “Kızım Hatice 41 yıl önce gayet sağlıklı olarak doğdu. 40 yıl önce hastalandı. Bir daha ne konuşabildi ne de duyabiliyor. Sadece bakışarak gönül gözü ile anlaşıyoruz. Ölmekten değil, kızımdan önce ölmekten korkuyorum” dedi.
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde çocukken yüksek ateşe bağlı havale geçiren 41 yaşındaki Hatice Demircioğlu'nun görünümü 9 yaşlarındaki bir çocuğu andırıyor.

AYDIN- Anne Müzeyyen Mamacıoğlu, “Ölmekten değil Hatice’den önce ölmekten korkuyorum. 40 yıldır sadece gözlerimizle anlaşıyoruz” dedi.

Bozdoğan ilçesi Sırma Mahallesi’nde yaşayan Müzeyyen Mamacıoğlu’nun 1976 yılında sağlıklı olarak dünyaya gelen kızı Hatice, 1978 yılında yüksek ateşe bağlı olarak havale geçirdi. O yıllarda ulaşımın bu kadar kolay olmaması ve ilçelerde hastane bulunmaması nedeniyle yüksek ateşe bağlı menenjit hastalığına yakalanan Hatice Demircioğlu, bir süre komada kaldıktan sonra uyandığında konuşma ve işitme duyularını kaybetti. Gelişim bozukluğu da yaşayan Hatice, 41 yıl yaşında olmasına rağmen 9 yaşında bir çocuk gibi görünüyor.

Aydın’da sosyal projeleri ile tanınan Aymelek Derneği tarafından tekerlekli sandalye hediye edilen Hatice, yetkililere bakışları ile teşekkür etti. Kızı ile 40 yıldır bakışarak anlaştıklarını belirten anne Müzeyyen Mamacıoğlu, “Kızım Hatice 41 yıl önce gayet sağlıklı olarak doğdu. 40 yıl önce hastalandı. Bir daha ne konuşabildi ne de duyabiliyor. Sadece bakışarak gönül gözü ile anlaşıyoruz. Ölmekten değil, kızımdan önce ölmekten korkuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.