Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kendini portakal ağacına astı

13.11.2016 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2603+ kez okundu.
 

Kendini portakal ağacına astı

Aydın’da bir intihar olayı daha

AYDIN- Aydın, her gün yeni bir genç intiharı ile sarsılıyor. İki gün önce kendini av tüfeği ile vuran gencin ardından bugün de henüz belirlenemeyen bir nedenle 25 yaşındaki Kemal K., kendini asarak intihar etti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Olay, Umurlu Mahallesi Yarıkavak Mevkii’nde meydana geldi. Müfit ve Nuran K. çiftinin iki çocuğundan biri olan Kemal K., sabah saatlerinde evden çıktıktan ailesi bir daha kendisinden haber alamadı. Baba Müfit K., oğlunu merak ederek, evden çıkıp aramak istedi. Bahçeye çıktığında korkunç manzara ile karşılaştı. Oğlunu portakal ağacına asılı olduğunu gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber veren Müfit K., büyük şok yaşadı. Olay yerine gelen ekipler Kemal K.’nın öldüğünü belirledi. Genç adam cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü.  Oğlunun öldüğünü öğrenerek fenalaşan acılı anne Nuran K.’ da bir başka ambulansla ADÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
Aydın’da bir intihar olayı daha

AYDIN- Aydın, her gün yeni bir genç intiharı ile sarsılıyor. İki gün önce kendini av tüfeği ile vuran gencin ardından bugün de henüz belirlenemeyen bir nedenle 25 yaşındaki Kemal K., kendini asarak intihar etti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Olay, Umurlu Mahallesi Yarıkavak Mevkii’nde meydana geldi. Müfit ve Nuran K. çiftinin iki çocuğundan biri olan Kemal K., sabah saatlerinde evden çıktıktan ailesi bir daha kendisinden haber alamadı. Baba Müfit K., oğlunu merak ederek, evden çıkıp aramak istedi. Bahçeye çıktığında korkunç manzara ile karşılaştı.

Oğlunu portakal ağacına asılı olduğunu gördü. Hemen sağlık ekiplerine haber veren Müfit K., büyük şok yaşadı. Olay yerine gelen ekipler Kemal K.’nın öldüğünü belirledi.

Genç adam cenazesi otopsi için Aydın Devlet Hastanesi’ne götürüldü.  Oğlunun öldüğünü öğrenerek fenalaşan acılı anne Nuran K.’ da bir başka ambulansla ADÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.