Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kendileri gibi çocukları da...

YAŞAM 03.10.2015 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2701+ kez okundu.
 

Kendileri gibi çocukları da...

Yıllar sonra gelen tesadüf 30 yıllık arkadaşları şaşırttı

Aydın Barosu Genel Sekreteri Avukat Anıl Yetişkin ile yıllar önce çocukluk ve sınıf arkadaşlığı yapan Eczacı Fazilet Abacı Atasoy ve Diş Hekimi Dilek Şen Şıpar’ın çocukları da 30 yıl aradan sonra aynı sıraları paylaşıyor.  1985 yılında Anadolu Lisesi’nde bugünkü adıyla Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının yıllar sonra kendi çocukları da bugün TED Ege Koleji’ndeki okullarında, aynı sınıfta ve aynı sıraları paylaşması tesadüfün bu kadarı olur dedirtti. Günümüzdeki gibi o yıllarda da kura çekimi sonrasında aynı sınıflara düşen üç çocukluk arkadaşının çocukları da tesadüfen bugün aynı sıraları paylaşıyor. “30 yıl sonra aynı heyecanı yaşadılar” 1985 yılından 1991 yılına kadar beraber eğitim hayatı geçiren çocukluk arkadaşlarından Aydın Baro Genel Sekreteri Avukat Anıl Yetişkin, Eczacı Fazilet Abacı Atasoy ve Diş Hekimi Dilek Şen Şıpar bugünlerde ikinci kez aynı heyecanı yaşıyor. Yıllar önce aynı sıraları paylaşan üç arkadaşın çocukları Öykü Deniz Yetişkin, Deniz Atasoy ve Efe Şıpar da bugün aynı sınıfta aynı sıralarda eğitim görmeye başladı. “Bizleri daha da gururlandırdı” Çocuklarının aynı sınıfta okumaya başlamasından dolayı gurur duyduklarını belirten Aydın Barosu Genel Sekreteri Anıl Yetişkin, “Yıllar önce bizler de kura sonucunda tesadüfen aynı sınıfa düştüğümüz gibi çocuklarımızın da tesadüfen aynı sınıflarda okula başlaması bizleri daha da gururlandırdı. Okulun ilk günü çocuklarımızın aynı sınıfta olduğunu görünce arkadaşlar olarak çok şaşırdık ve böyle bir tesadüfün olacağını hiç düşünememiştik. Çocuklarımız aynı sınıfta okuyacağı için çok mutluyuz ve çok heyecanlıyız. Birbirimizi tanıdığımız için çocuklarımızı daha bir şevkle okula göndermeye başladık. İnşallah torunlarımız da aynı okullarda ve sınıflarda okur” dedi.
Yıllar sonra gelen tesadüf 30 yıllık arkadaşları şaşırttı

Aydın Barosu Genel Sekreteri Avukat Anıl Yetişkin ile yıllar önce çocukluk ve sınıf arkadaşlığı yapan Eczacı Fazilet Abacı Atasoy ve Diş Hekimi Dilek Şen Şıpar’ın çocukları da 30 yıl aradan sonra aynı sıraları paylaşıyor. 

1985 yılında Anadolu Lisesi’nde bugünkü adıyla Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde yolları kesişen üç çocukluk arkadaşının yıllar sonra kendi çocukları da bugün TED Ege Koleji’ndeki okullarında, aynı sınıfta ve aynı sıraları paylaşması tesadüfün bu kadarı olur dedirtti. Günümüzdeki gibi o yıllarda da kura çekimi sonrasında aynı sınıflara düşen üç çocukluk arkadaşının çocukları da tesadüfen bugün aynı sıraları paylaşıyor.

“30 yıl sonra aynı heyecanı yaşadılar”

1985 yılından 1991 yılına kadar beraber eğitim hayatı geçiren çocukluk arkadaşlarından Aydın Baro Genel Sekreteri Avukat Anıl Yetişkin, Eczacı Fazilet Abacı Atasoy ve Diş Hekimi Dilek Şen Şıpar bugünlerde ikinci kez aynı heyecanı yaşıyor. Yıllar önce aynı sıraları paylaşan üç arkadaşın çocukları Öykü Deniz Yetişkin, Deniz Atasoy ve Efe Şıpar da bugün aynı sınıfta aynı sıralarda eğitim görmeye başladı.

“Bizleri daha da gururlandırdı”

Çocuklarının aynı sınıfta okumaya başlamasından dolayı gurur duyduklarını belirten Aydın Barosu Genel Sekreteri Anıl Yetişkin, “Yıllar önce bizler de kura sonucunda tesadüfen aynı sınıfa düştüğümüz gibi çocuklarımızın da tesadüfen aynı sınıflarda okula başlaması bizleri daha da gururlandırdı. Okulun ilk günü çocuklarımızın aynı sınıfta olduğunu görünce arkadaşlar olarak çok şaşırdık ve böyle bir tesadüfün olacağını hiç düşünememiştik. Çocuklarımız aynı sınıfta okuyacağı için çok mutluyuz ve çok heyecanlıyız. Birbirimizi tanıdığımız için çocuklarımızı daha bir şevkle okula göndermeye başladık. İnşallah torunlarımız da aynı okullarda ve sınıflarda okur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.