Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ken Kipaş açıklama yaptı

GÜNCEL 02.05.2020 - 15:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3475+ kez okundu.
 

Ken Kipaş açıklama yaptı

Ken Kipaş Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş yetkililerinden patlamayla ilgili açıklama geldi

AYDIN - Aydın-Efeler İlçesine bağlı Yılmazköy’de dün saat 13.00 sularında meydana gelen sıcak su patlamasıyla ilgili firma yetkililerinden açıklama geldi. “01.05.2020 tarihinde, firmamıza ait Aydın İli, Efeler İlçesi, Yılmazköy Mahallesi sahası içerisinde bulunan KİPAŞ Holding'e bağlı Ken Kipaş Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş'nin AY-17 adlı kuyumuzda bugüne kadar hiç karşılaşılmayan basıncı ayarlayan vana da arıza olmuştur. Söz konusu Jeotermal Kuyumuzun “Tüm Yasal İzinleri Mevcuttur”. 2015 yılında sondaj çalışması yapılıp bu yıl faaliyete geçen kuyu. 5 yıl beklemede olduğu için aşırı basınç yüzünden vana ağzından patlama yapmıştır. Söylenildiği gibi 160 derece değil 63 derece sıcak su kuyusudur. Beş saatlik bir çalışma neticesinde arıza tamamen giderilmiş ve her türlü güvenlik önlemleri de alınmıştır. Bahse konu kuyumuz 29 Nisan 2020 de saat 14.30’ da başlattığımız periyodik bakım işlemi sırasında 01.05.2020 saat 12.00 de bugüne kadar hiç karşılaşılmayan basıncı ayarlayan vana da arıza meydana gelmiştir. Teknik ekibimizin özverili çalışması neticesinde, “Kuyu Aynı Gün Saat 17.05 De Kontrol Altına Alınmıştır”. Kamuoyunun Bilgisine Saygıyla Duyurulur” KEN KİPAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. ve TİC. A.Ş.
Ken Kipaş Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş yetkililerinden patlamayla ilgili açıklama geldi

AYDIN - Aydın-Efeler İlçesine bağlı Yılmazköy’de dün saat 13.00 sularında meydana gelen sıcak su patlamasıyla ilgili firma yetkililerinden açıklama geldi.

“01.05.2020 tarihinde, firmamıza ait Aydın İli, Efeler İlçesi, Yılmazköy Mahallesi sahası içerisinde bulunan KİPAŞ Holding'e bağlı Ken Kipaş Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş'nin AY-17 adlı kuyumuzda bugüne kadar hiç karşılaşılmayan basıncı ayarlayan vana da arıza olmuştur.

Söz konusu Jeotermal Kuyumuzun “Tüm Yasal İzinleri Mevcuttur”.

2015 yılında sondaj çalışması yapılıp bu yıl faaliyete geçen kuyu. 5 yıl beklemede olduğu için aşırı basınç yüzünden vana ağzından patlama yapmıştır. Söylenildiği gibi 160 derece değil 63 derece sıcak su kuyusudur. Beş saatlik bir çalışma neticesinde arıza tamamen giderilmiş ve her türlü güvenlik önlemleri de alınmıştır.

Bahse konu kuyumuz 29 Nisan 2020 de saat 14.30’ da başlattığımız periyodik bakım işlemi sırasında 01.05.2020 saat 12.00 de bugüne kadar hiç karşılaşılmayan basıncı ayarlayan vana da arıza meydana gelmiştir. Teknik ekibimizin özverili çalışması neticesinde, “Kuyu Aynı Gün Saat 17.05 De Kontrol Altına Alınmıştır”. Kamuoyunun Bilgisine Saygıyla Duyurulur”

KEN KİPAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. ve TİC. A.Ş.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.