Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kefenli adayın önü kesildi

SİYASET 03.04.2018 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3060+ kez okundu.
 

Kefenli adayın önü kesildi

Kefen giyerek AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Aydın Arabacı’nın, Disiplin Kurulu’na sevk edildiği ve Aydın İl Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Arabacı, ailesinin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, “Kefenimi giydim de geldim. Beni adaylıktan ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vazgeçirebilir” diyerek AK Parti Aydın İl Başkanlığı adaylığını açıklamıştı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesi disiplin kurulunun verdiği bu karar tartışma yarattı. Zira İl Disiplin Kurulu’nun bu kararıyla Aydın Arabacı, sadece İl Başkan Adaylığını değil, AK Parti üyeliğini de kaybetti. Arabacı’nın ihraç gerekçesinin, düzenlediği basın toplantısında kefen giyerek AK Parti’yi kamuoyunda küçük düşürmek olduğu öğrenildi. Arabacı’nın Disiplin Kurulu’na sevkiyle ilgili konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in ise, “Partimizin kurumsal kimliğine zarar verdiğini düşünüyoruz. Yetkililerimizle görüşerek böyle bir karar aldık. Gereğini yapacağız. Tedbir talebiyle sevk ettiğimiz için hiçbir yetki kullanamaz” dediği öğrenildi.
Kefen giyerek AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Aydın Arabacı’nın, Disiplin Kurulu’na sevk edildiği ve Aydın İl Disiplin Kurulu kararıyla partiden ihraç edildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Arabacı, ailesinin de katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, “Kefenimi giydim de geldim. Beni adaylıktan ancak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan vazgeçirebilir” diyerek AK Parti Aydın İl Başkanlığı adaylığını açıklamıştı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesi disiplin kurulunun verdiği bu karar tartışma yarattı. Zira İl Disiplin Kurulu’nun bu kararıyla Aydın Arabacı, sadece İl Başkan Adaylığını değil, AK Parti üyeliğini de kaybetti.

Arabacı’nın ihraç gerekçesinin, düzenlediği basın toplantısında kefen giyerek AK Parti’yi kamuoyunda küçük düşürmek olduğu öğrenildi.

Arabacı’nın Disiplin Kurulu’na sevkiyle ilgili konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’in ise, “Partimizin kurumsal kimliğine zarar verdiğini düşünüyoruz. Yetkililerimizle görüşerek böyle bir karar aldık. Gereğini yapacağız. Tedbir talebiyle sevk ettiğimiz için hiçbir yetki kullanamaz” dediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.