Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kedi ile muhabbet kuşunun imrendiren dostluğu

GÜNCEL 18.11.2016 - 09:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2767+ kez okundu.
 

Kedi ile muhabbet kuşunun imrendiren dostluğu

Kuşadası’nda Çetinkaya Ailesi'nin evde beslediği kedi ile muhabbet kuşunun arasındaki imrendiren dostluk büyük ilgi görüyor.

AYDIN- Kuşadası’nın İkiçeşmelik Mahallesi’nde aynı evde yaşamlarını sürdüren Minnoş isimli kedi ile Maviş isimli kuşun ilişkisi, gerçek birer arkadaş ilişkisini aratmıyor. Birbirlerine sıcak yakınlaşmalar gösteren, korkusuzca birbirleriyle oynayan Minnoş ve Maviş, aynı odada yaşamaya başladıktan sonra iyi birer dost oldu. Minnoş ve Maviş’in sahibi Dilek Çetinkaya, aynı odada yaşayan ve iki iyi arkadaş olan ikilinin arasındaki ilişkinin kendilerini imrendirdiğini belirterek, "Ben ikisini de çok seviyorum. Onlara olan sevgimi ayıramadığım için aynı odada beslemeye başladım. Kısa sürede birbirlerine alışıp, yakın bir ilişki kurdular. Aynı ortamda olmaktan da son derece mutlular" dedi. Maviş ve Minnoş’un sosyal medyadaki görüntüleri de izlenme rekorları kırıyor. Görüntüleri sosyal medyaya koyan Hayvansever İskender Avcı, "Onları izlemekten büyük keyif alıyorum. Arkadaşımı sürekli ziyaret ediyorum. Kedi ile kuş arasındaki arkadaşlık ilişkisi son derece keyif verici ve anlamlı" dedi.
Kuşadası’nda Çetinkaya Ailesi'nin evde beslediği kedi ile muhabbet kuşunun arasındaki imrendiren dostluk büyük ilgi görüyor.

AYDIN- Kuşadası’nın İkiçeşmelik Mahallesi’nde aynı evde yaşamlarını sürdüren Minnoş isimli kedi ile Maviş isimli kuşun ilişkisi, gerçek birer arkadaş ilişkisini aratmıyor. Birbirlerine sıcak yakınlaşmalar gösteren, korkusuzca birbirleriyle oynayan Minnoş ve Maviş, aynı odada yaşamaya başladıktan sonra iyi birer dost oldu. Minnoş ve Maviş’in sahibi Dilek Çetinkaya, aynı odada yaşayan ve iki iyi arkadaş olan ikilinin arasındaki ilişkinin kendilerini imrendirdiğini belirterek, "Ben ikisini de çok seviyorum. Onlara olan sevgimi ayıramadığım için aynı odada beslemeye başladım. Kısa sürede birbirlerine alışıp, yakın bir ilişki kurdular. Aynı ortamda olmaktan da son derece mutlular" dedi.

Maviş ve Minnoş’un sosyal medyadaki görüntüleri de izlenme rekorları kırıyor. Görüntüleri sosyal medyaya koyan Hayvansever İskender Avcı, "Onları izlemekten büyük keyif alıyorum. Arkadaşımı sürekli ziyaret ediyorum. Kedi ile kuş arasındaki arkadaşlık ilişkisi son derece keyif verici ve anlamlı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.