Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Keçiler şehrin keyfini çıkardı

GÜNCEL 03.03.2017 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3710+ kez okundu.
 

Keçiler şehrin keyfini çıkardı

Aydın’ın Efeler ilçesinde sabah saatlerinde şehirde gezinen keçilerin, sitelerin bahçesindeki çiçek ve meyve ağaçlarına zarar vermeleri tepki topladı.

AYDIN- Efeler ilçesi Efeler Mahallesi'nde başıboş keçi sürüsünü gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Sabah saatlerinde başlarında kendilerini güden bir çoban olmadan mahalle arasında dolaşan keçiler dikkat çekti. Genelde meralarda otlak alanlarda görülmeye alışık olan keçi sürüsü, apartman ve site istinat duvarlarını aşarak bahçelerdeki çiçek ve meyve ağaçlarının yapraklarını yedi. Kaldırımdaki zeytin ağaçlarının da tadına bakan keçiler, yavruları ile birlikte şehrin tadını çıkardıktan sonra gözden kayboldu. Mahalle sakinleri ise, başıboş sahipsiz gezen keçilerin meyve ağaçlarına zarar vermesinden rahatsız olduklarını dile getirdiler.
Aydın’ın Efeler ilçesinde sabah saatlerinde şehirde gezinen keçilerin, sitelerin bahçesindeki çiçek ve meyve ağaçlarına zarar vermeleri tepki topladı.

AYDIN- Efeler ilçesi Efeler Mahallesi'nde başıboş keçi sürüsünü gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Sabah saatlerinde başlarında kendilerini güden bir çoban olmadan mahalle arasında dolaşan keçiler dikkat çekti. Genelde meralarda otlak alanlarda görülmeye alışık olan keçi sürüsü, apartman ve site istinat duvarlarını aşarak bahçelerdeki çiçek ve meyve ağaçlarının yapraklarını yedi. Kaldırımdaki zeytin ağaçlarının da tadına bakan keçiler, yavruları ile birlikte şehrin tadını çıkardıktan sonra gözden kayboldu.

Mahalle sakinleri ise, başıboş sahipsiz gezen keçilerin meyve ağaçlarına zarar vermesinden rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.