Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kazada 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 01.11.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3973+ kez okundu.
 

Kazada 3 kişi yaralandı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre olay Mimar Sinan Mahallesi’nde Aliihsanpaşa Bulvarı ile Zeytindalı Balvarı’nın kesiştiği Yemen Kavşağı’nda meydana geldi. Prof. DR. Ferah Sönmez’e ait araç ile YUKOP Müdürü Nizamettin Tok’ın kullandığı araçların çarpışması sonucu araçlar hasar görürken, 3 kişi hafif yaralandı. 112 Acil Ekibi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin de geldiği olay yerinde yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin Nizamettin Tok’un eşi olduğu öğrenildi      
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre olay Mimar Sinan Mahallesi’nde Aliihsanpaşa Bulvarı ile Zeytindalı Balvarı’nın kesiştiği Yemen Kavşağı’nda meydana geldi. Prof. DR. Ferah Sönmez’e ait araç ile YUKOP Müdürü Nizamettin Tok’ın kullandığı araçların çarpışması sonucu araçlar hasar görürken, 3 kişi hafif yaralandı.

112 Acil Ekibi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin de geldiği olay yerinde yaralananlar hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin Nizamettin Tok’un eşi olduğu öğrenildi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.