Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kazada 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 20.10.2017 - 11:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1552+ kez okundu.
 

Kazada 3 kişi yaralandı

Söke’de Özbaşı eski yolu üzerinde meydana gelen kazada pikap ile traktör çarpıştı.

AYDIN- Kazada 3 kişi yaralandı. Söke ovası içinden geçen Özbaşı köyü eski yolunda meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Edinilen bilgiye göre, çift taraflı kazada Bahattin E. yönetimindeki 09 S 2161 plakalı pikap ile Erdoğan Y. yönetimindeki 09 JK 806 plakalı traktör çarpıştı. Kazada sürücüler Bahattin E. ve Erdoğan Y.’nin yanı sıra pikapta bulunan Şerafettin E. isimli şahıs yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Jandarma’nın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri de geldi. Yaralılar Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Söke’de Özbaşı eski yolu üzerinde meydana gelen kazada pikap ile traktör çarpıştı.

AYDIN- Kazada 3 kişi yaralandı. Söke ovası içinden geçen Özbaşı köyü eski yolunda meydana gelen kaza ucuz atlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, çift taraflı kazada Bahattin E. yönetimindeki 09 S 2161 plakalı pikap ile Erdoğan Y. yönetimindeki 09 JK 806 plakalı traktör çarpıştı. Kazada sürücüler Bahattin E. ve Erdoğan Y.’nin yanı sıra pikapta bulunan Şerafettin E. isimli şahıs yaralandı. Kaza sonrasında olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri ve Jandarma’nın yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiyesi Arama Kurtarma ekipleri de geldi. Yaralılar Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.