Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kazada 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ 22.08.2017 - 12:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3616+ kez okundu.
 

Kazada 3 kişi yaralandı

Aydın’ın Didim ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

AYDIN- Kaza, Efeler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bulvarda 44 FE 372 plakalı araçla seyir halinde olan U.B (37) direksiyon hakimiyetine kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak kullanılamaz hale geldi. Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirdi. Kaza yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri de çağrıldı. Kazada araç sürücüsü U.B ile araçta bulunan B.B (33) ila G.Ç (37) yaralandı. Yaralılar ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne acil servisine kaldırıldı. Kaza yapan araç çekici yardımıyla kaldırıldı.
Aydın’ın Didim ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

AYDIN- Kaza, Efeler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bulvarda 44 FE 372 plakalı araçla seyir halinde olan U.B (37) direksiyon hakimiyetine kaybederek orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak kullanılamaz hale geldi. Kazayı görenler durumu hemen 112 Acil Servis ekipleri ve polise bildirdi.

Kaza yerine Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri de çağrıldı. Kazada araç sürücüsü U.B ile araçta bulunan B.B (33) ila G.Ç (37) yaralandı. Yaralılar ambulansla Didim Devlet Hastanesi’ne acil servisine kaldırıldı. Kaza yapan araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.