Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaza ucuz atlatıldı

ASAYİŞ 05.06.2017 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3753+ kez okundu.
 

Kaza ucuz atlatıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

AYDIN- Kaza, saat 9.00 sularında Efeler ilçesi Malazgirt Meydanı’nda gerçekleşti. Malazgirt Meydanı kavşak içinden Bayındırlık Bulvarı istikametine giden 09 DS 888 plakalı M.G idaresindeki ticari araç ile Anadolu Bulvarından kavşak içine girmekte olan 09 AAF 76 plakalı B.G idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 09 DS 888 plakalı ticari araç devrilirken, diğer aracın ön kısmında maddi hasar oluştu. Her iki sürücüde kazayı yara almadan atlatırken, trafik ekipleri kaza sonrası olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı. Vatandaşlar kazaya şaşırırken, Malazgirt Meydanı Kavşağı’nda her türlü işaret ve yön levhalarının takılı iken burada oluşan kazalara bir anlam veremediklerini, yetkililerin sürücülere kendi can ve mal güvenlikleri için trafik işaret ve levhalarına uymaları gerektiği uyarılarına rağmen kazaların yaşandığına dikkat çektiler.
Aydın’ın Efeler ilçesinde otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücüler kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu.

AYDIN- Kaza, saat 9.00 sularında Efeler ilçesi Malazgirt Meydanı’nda gerçekleşti. Malazgirt Meydanı kavşak içinden Bayındırlık Bulvarı istikametine giden 09 DS 888 plakalı M.G idaresindeki ticari araç ile Anadolu Bulvarından kavşak içine girmekte olan 09 AAF 76 plakalı B.G idaresindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 09 DS 888 plakalı ticari araç devrilirken, diğer aracın ön kısmında maddi hasar oluştu. Her iki sürücüde kazayı yara almadan atlatırken, trafik ekipleri kaza sonrası olay yerine gelerek inceleme yaptı. Kaza yapan araçlar çekici yardımı ile olay yerinden kaldırıldı.

Vatandaşlar kazaya şaşırırken, Malazgirt Meydanı Kavşağı’nda her türlü işaret ve yön levhalarının takılı iken burada oluşan kazalara bir anlam veremediklerini, yetkililerin sürücülere kendi can ve mal güvenlikleri için trafik işaret ve levhalarına uymaları gerektiği uyarılarına rağmen kazaların yaşandığına dikkat çektiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.