Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaza trafiği kilitledi

ASAYİŞ 14.06.2017 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3256+ kez okundu.
 

Kaza trafiği kilitledi

Nazilli’de meydana gelen kazada bir kamyonet ile otomobil çarpıştı.

AYDIN- Sürücülerinin anlaşamaması üzerine bölgeden çekmedikleri araçlar sebebiyle Ordu ve Hürriyet Caddesi trafiği kitlendi. Nazilli Belediye meydanında gerçekleşen maddi hasarlı kazada trafik durma noktasına geldi. 35 HD 7072 plakalı kamyonet sürücüsü M.E, Belediye Meyanı’ndaki kavşaktan dönüş yaptığı sırada bir A.K. idaresindeki 09 RS 835 plakalı otomobil ile çarpıştı. Sürücüler haklı tarafın kendisi olduklarını tartışırken, tutanak için polisin gelmesini bekledi. Bu sırada Ordu ve Hürriyet Caddesi’ndeki trafik akışı durma noktasına geldi. Yolun tıkanmasını protesto eden birçok sürücü korna çalarak şahısları uyardı. Kazaya karışan taraflar kendi aralarında anlaşarak bölgeden uzaklaştıktan sonra trafik normal seyrine döndü.
Nazilli’de meydana gelen kazada bir kamyonet ile otomobil çarpıştı.

AYDIN- Sürücülerinin anlaşamaması üzerine bölgeden çekmedikleri araçlar sebebiyle Ordu ve Hürriyet Caddesi trafiği kitlendi.

Nazilli Belediye meydanında gerçekleşen maddi hasarlı kazada trafik durma noktasına geldi. 35 HD 7072 plakalı kamyonet sürücüsü M.E, Belediye Meyanı’ndaki kavşaktan dönüş yaptığı sırada bir A.K. idaresindeki 09 RS 835 plakalı otomobil ile çarpıştı. Sürücüler haklı tarafın kendisi olduklarını tartışırken, tutanak için polisin gelmesini bekledi. Bu sırada Ordu ve Hürriyet Caddesi’ndeki trafik akışı durma noktasına geldi. Yolun tıkanmasını protesto eden birçok sürücü korna çalarak şahısları uyardı. Kazaya karışan taraflar kendi aralarında anlaşarak bölgeden uzaklaştıktan sonra trafik normal seyrine döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.