Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaza ayırdı

ASAYİŞ 12.08.2018 - 12:51, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4355+ kez okundu.
 

Kaza ayırdı

Söke’de yaşanan mutluluk görüntüde kaldı, dakikalar sonra kaza Ferhat ve Özlem'i ayırdı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren gelin Özlem, daha kazadan dakikalar önce hayatını birleştirdiği Ferhat ile Söke’deki düğünlerinde dans ediyordu. Genç çiftin birlikte çekilen son görüntüleri, bu mutlu günlerinin görüntüleri oldu. Aydın’ın Söke İlçesi'nde Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Yalın’ın oğlu Ferhat Yalın ile Özlem Yalın birlikte yaşamlarını sürdürmek üzere adım attı. Geçtiğimiz yıl nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Ferhat ve Özlem, geçtiğimiz hafta ise İstanbul’da kız evinde gerçekleşen kına gecesinin ardından evliliğe bir adım daha yaklaştı. Ve beklenen düğünleri 11 Ağustos Cumartesi gecesi damadın memleketi Söke’de yapıldı. Söke Kuşadası yolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğünde mutluluklarını doyasıya yaşadılar. Bu mutlu anları kameralar da kaydetti. Düğünün ardından gelen acı haber herkesi sarstı. İçerisinde Ferhat Yalın ve Özlem (Demir) Yalın’ın da bulunduğu otomobil, Germencik ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Kaza sabahın erken saatlerinde Aydın-İzmir otobanı Germencik Kızılcapınar Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. Dün akşam dünya evine giren Özlem-Ferhat Yalın çifti sabah saatlerinde otobanda damadın kullandığı otomobilin yol kenarında park halindeki tıra çarpması sonucu kaza geçirdi. Kazada gelin Özlem hayatını kaybederken; sürücü damat Ferhat Yalın ile araçta bulunan Serhat Yalın ve Sinan Koç ağır yaralandı.
Söke’de yaşanan mutluluk görüntüde kaldı, dakikalar sonra kaza Ferhat ve Özlem'i ayırdı.

AYDIN- Aydın’ın Germencik ilçesinde meydana gelen kazada yaşamını yitiren gelin Özlem, daha kazadan dakikalar önce hayatını birleştirdiği Ferhat ile Söke’deki düğünlerinde dans ediyordu. Genç çiftin birlikte çekilen son görüntüleri, bu mutlu günlerinin görüntüleri oldu.

Aydın’ın Söke İlçesi'nde Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli Mustafa Yalın’ın oğlu Ferhat Yalın ile Özlem Yalın birlikte yaşamlarını sürdürmek üzere adım attı. Geçtiğimiz yıl nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan Ferhat ve Özlem, geçtiğimiz hafta ise İstanbul’da kız evinde gerçekleşen kına gecesinin ardından evliliğe bir adım daha yaklaştı. Ve beklenen düğünleri 11 Ağustos Cumartesi gecesi damadın memleketi Söke’de yapıldı. Söke Kuşadası yolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda gerçekleşen düğünde mutluluklarını doyasıya yaşadılar. Bu mutlu anları kameralar da kaydetti.

Düğünün ardından gelen acı haber herkesi sarstı. İçerisinde Ferhat Yalın ve Özlem (Demir) Yalın’ın da bulunduğu otomobil, Germencik ilçesi yakınlarında kaza yaptı. Kaza sabahın erken saatlerinde Aydın-İzmir otobanı Germencik Kızılcapınar Viyadüğü yakınlarında meydana geldi. Dün akşam dünya evine giren Özlem-Ferhat Yalın çifti sabah saatlerinde otobanda damadın kullandığı otomobilin yol kenarında park halindeki tıra çarpması sonucu kaza geçirdi. Kazada gelin Özlem hayatını kaybederken; sürücü damat Ferhat Yalın ile araçta bulunan Serhat Yalın ve Sinan Koç ağır yaralandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.