Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakamlıktan ince davranış

GÜNCEL 27.02.2017 - 20:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3793+ kez okundu.
 

Kaymakamlıktan ince davranış

Buharkent Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi 14 vatandaşa katlanabilir yatak ile 125 öğrenciye kılık kıyafet yardımı yaptı.

AYDIN- Buharkent Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile ihtiyaç sahibi 14 vatandaşa katlanabilir yatak verildi. Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada, “İlçe merkezi ve mahallerinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın derdine bir nebze olsun, çare olmak amacıyla çok fonksiyonlu, katlanabilir yataklar alınmış olup, vatandaşlarımızın evlerine Buharkent belediye’sinin araç ve personel desteği ile bizzat teslim edilip kurulumu tamamlanmıştır” denildi. Ayrıca Buharkent Kaymakamlığı, okullarda ihtiyaç sahibi 125 öğrenci için, bir giyim mağazasından temin edilen kıyafetler öğrencilere teslim edildi.
Buharkent Kaymakamlığı, ihtiyaç sahibi 14 vatandaşa katlanabilir yatak ile 125 öğrenciye kılık kıyafet yardımı yaptı.

AYDIN- Buharkent Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile ihtiyaç sahibi 14 vatandaşa katlanabilir yatak verildi. Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada, “İlçe merkezi ve mahallerinde tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın derdine bir nebze olsun, çare olmak amacıyla çok fonksiyonlu, katlanabilir yataklar alınmış olup, vatandaşlarımızın evlerine Buharkent belediye’sinin araç ve personel desteği ile bizzat teslim edilip kurulumu tamamlanmıştır” denildi.

Ayrıca Buharkent Kaymakamlığı, okullarda ihtiyaç sahibi 125 öğrenci için, bir giyim mağazasından temin edilen kıyafetler öğrencilere teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.