Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakamlık müstahdemi tutuklandı

ASAYİŞ 17.11.2016 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2279+ kez okundu.
 

Kaymakamlık müstahdemi tutuklandı

Aydın’da devem eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanan Karacasu Kaymakamı’nın hizmetlilerinden S.T. ByLock adlı örgütün haberleşme programını kullandığı iddiası ile yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AYDIN- Daha önce Milli Eğitim’de çalıştığı öğrenilen S.T.’nin sosyal paylaşım sitesi hesabından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti tutulan meydanlarda fotoğraf çekilip paylaştığı görüldü. Bilindiği gibi 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlarda Karacasu Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü FETÖ/PDY terör örgütünden dolayı açığa alınmış kaymakam tutuklanmıştı. İlçe’de Emniyet açığa alınan Emniyet Müdürü’ne vekaleten atanan amir de bir süre sonra aynı operasyon kapsamında açığa alınmıştı. Kaymakam ile birlikte göz atına alınan kaymakamlık çalışanlarından S.T. denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan S.T. isimi kaymaklık müstahdemi örgütün haberleşme sistemi ByLock’un deşifre edilmesinden sonra ikinci kez gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.
Aydın’da devem eden FETÖ/PDY operasyonları kapsamında tutuklanan Karacasu Kaymakamı’nın hizmetlilerinden S.T. ByLock adlı örgütün haberleşme programını kullandığı iddiası ile yeniden çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

AYDIN- Daha önce Milli Eğitim’de çalıştığı öğrenilen S.T.’nin sosyal paylaşım sitesi hesabından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbeti tutulan meydanlarda fotoğraf çekilip paylaştığı görüldü.

Bilindiği gibi 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlarda Karacasu Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü FETÖ/PDY terör örgütünden dolayı açığa alınmış kaymakam tutuklanmıştı. İlçe’de Emniyet açığa alınan Emniyet Müdürü’ne vekaleten atanan amir de bir süre sonra aynı operasyon kapsamında açığa alınmıştı. Kaymakam ile birlikte göz atına alınan kaymakamlık çalışanlarından S.T. denetimli serbestlik kapsamında serbest bırakılan S.T. isimi kaymaklık müstahdemi örgütün haberleşme sistemi ByLock’un deşifre edilmesinden sonra ikinci kez gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.