Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakamdan veda jesti

GENEL 11.10.2017 - 13:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2417+ kez okundu.
 

Kaymakamdan veda jesti

Nazilli Öğretmen Evi ve ASO’da Müdür Yardımcılığı yaparken emekli olan Hamdi Kalfa’ya İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük veda jesti yaptı.

AYDIN- İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürleri Latif Akgün, Yılmaz Bilen, Nazilli Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Nail Çakan ile birlikte düzenlediği veda yemeğinde, öğretmenlik ve idarecilik hizmetlerini tamamladıktan sonra emekli olan Hamdi Kalfa ve ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediye verdi. Yemekten sonra yapılan konuşmalarda karşılıklı iyi dileklerde bulunulurken 8 yıldır kurumda yönetici olarak görev yaptığını ifade eden Nazilli Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Nail Çakan, “Hamdi Kalfa Hocamızla 4 yıldır birlikteyiz. Birçok eksiğe ve ihtiyaca rağmen iyi şeyler yaptık. Nazilli Öğretmen Evine gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Çok iyi dost olarak onu emekliliğe uğurluyoruz. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyorum” dedi. Müdür Koçyiğit’ten iyi dilekler Kaymakam İbrahim Küçük’e jestlerinden dolayı çok teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, “Hocam ve camia adına milli eğitime, öğretmen evimize verdiğiniz desteklerden dolayı size müteşekkiriz. Uzun yıllar birlikte çalışarak emekli ettiğimiz Hamdi Kalfa Müdürümüze emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi. “Giderken geride iyi kanatlar bırakmalıyız” Kaymakam İbrahim küçük de emekliye uğurladıkları ve onuruna yemek verdiği Hamdi Kalfa Müdürle Nazilli’ye tayin olduğundan bu yana iyi dostluk kurduklarını ifade ederek, “Nazilli’ye ilk geldiğimde 10 gün Öğretmen evinde konakladım. Neredeyse bütün günümüzü beraber geçirdiğim Hamdi Hocamızla çok ayrı bir dostluğumuz oldu. Onunla birçok şeyi paylaştık. Benimle çok ilgilendi. Bu nedenle ona böyle güzel bir yemekle veda etmeden ayrılmak istemedim. Kendisinin öğretmen evimize güzel hizmetleri oldu. Güzel anılarla emekliliğe ayrıldı. İnsanlara daima iyi ilişkiler içerisinde oldu. Özellikle sosyal medyada ‘An itibariyle’ diyerek paylaştığı güzel duyguları ve etkinlikleri ile her zaman kendisini hatırlayacağız. Geride çok güzel anılar ve işler bıraktığını genel kanaat olarak söylemek istiyorum. Kamu görevlilerinin en önemli kazanımları zaten giderken arkalarında hoş bir sada bırakmaktır. Umarım bizler de aynı kanatlarla ayrılırız. Hamdi hocama ve değerli eşlerine emeklilik hayatlarında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi. Teşekkür etti İnsanların iyilikleri, güzel yüzleri ve hoşgörüleri ile anıldığını ifade eden emekli Müdür Hamdi Kalfa, “Burası her ne kadar kamu kurumu olsa da hiçbir zaman bir işletme ve müessese olduğunu unutmadım. Bizlere değer kazandıran yaptığımız işlerdir. Hizmet verdiğim dört yıl içerisinde iyi şeyler yapmaya, verimli olmaya gayret ettim. Özellikle de çalışanlar ve idareciler ile en önemlisi konuklarımız ile iyi diyaloglar kurduk. Öncelikle bir Nazillili ve Nazilli hizmetkarı olarak emeklilik hayatımı yine burada sizlerle birlikte geçireceğim. 4 yıl birlikte çalıştığım Nail Çakan Müdürüm başta olmak üzere bizlere değer veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Nazilli Öğretmen Evi ve ASO’da Müdür Yardımcılığı yaparken emekli olan Hamdi Kalfa’ya İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük veda jesti yaptı.

AYDIN- İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, Şube Müdürleri Latif Akgün, Yılmaz Bilen, Nazilli Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Nail Çakan ile birlikte düzenlediği veda yemeğinde, öğretmenlik ve idarecilik hizmetlerini tamamladıktan sonra emekli olan Hamdi Kalfa ve ailesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek hediye verdi. Yemekten sonra yapılan konuşmalarda karşılıklı iyi dileklerde bulunulurken 8 yıldır kurumda yönetici olarak görev yaptığını ifade eden Nazilli Öğretmen Evi ve ASO Müdürü Nail Çakan, “Hamdi Kalfa Hocamızla 4 yıldır birlikteyiz. Birçok eksiğe ve ihtiyaca rağmen iyi şeyler yaptık. Nazilli Öğretmen Evine gelen misafirleri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Çok iyi dost olarak onu emekliliğe uğurluyoruz. Kendisine emeklilik hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Müdür Koçyiğit’ten iyi dilekler

Kaymakam İbrahim Küçük’e jestlerinden dolayı çok teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Cihan Koçyiğit, “Hocam ve camia adına milli eğitime, öğretmen evimize verdiğiniz desteklerden dolayı size müteşekkiriz. Uzun yıllar birlikte çalışarak emekli ettiğimiz Hamdi Kalfa Müdürümüze emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” dedi.

“Giderken geride iyi kanatlar bırakmalıyız”

Kaymakam İbrahim küçük de emekliye uğurladıkları ve onuruna yemek verdiği Hamdi Kalfa Müdürle Nazilli’ye tayin olduğundan bu yana iyi dostluk kurduklarını ifade ederek, “Nazilli’ye ilk geldiğimde 10 gün Öğretmen evinde konakladım. Neredeyse bütün günümüzü beraber geçirdiğim Hamdi Hocamızla çok ayrı bir dostluğumuz oldu. Onunla birçok şeyi paylaştık. Benimle çok ilgilendi. Bu nedenle ona böyle güzel bir yemekle veda etmeden ayrılmak istemedim. Kendisinin öğretmen evimize güzel hizmetleri oldu. Güzel anılarla emekliliğe ayrıldı. İnsanlara daima iyi ilişkiler içerisinde oldu. Özellikle sosyal medyada ‘An itibariyle’ diyerek paylaştığı güzel duyguları ve etkinlikleri ile her zaman kendisini hatırlayacağız. Geride çok güzel anılar ve işler bıraktığını genel kanaat olarak söylemek istiyorum. Kamu görevlilerinin en önemli kazanımları zaten giderken arkalarında hoş bir sada bırakmaktır. Umarım bizler de aynı kanatlarla ayrılırız. Hamdi hocama ve değerli eşlerine emeklilik hayatlarında sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum” dedi.

Teşekkür etti

İnsanların iyilikleri, güzel yüzleri ve hoşgörüleri ile anıldığını ifade eden emekli Müdür Hamdi Kalfa, “Burası her ne kadar kamu kurumu olsa da hiçbir zaman bir işletme ve müessese olduğunu unutmadım. Bizlere değer kazandıran yaptığımız işlerdir. Hizmet verdiğim dört yıl içerisinde iyi şeyler yapmaya, verimli olmaya gayret ettim. Özellikle de çalışanlar ve idareciler ile en önemlisi konuklarımız ile iyi diyaloglar kurduk. Öncelikle bir Nazillili ve Nazilli hizmetkarı olarak emeklilik hayatımı yine burada sizlerle birlikte geçireceğim. 4 yıl birlikte çalıştığım Nail Çakan Müdürüm başta olmak üzere bizlere değer veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.