Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakam Türköz şehit aileleri ve gazileri iftarda ağırladı

GÜNCEL 18.05.2019 - 14:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3308+ kez okundu.
 

Kaymakam Türköz şehit aileleri ve gazileri iftarda ağırladı

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Ramazan Ayı dolayısıyla her yıl düzenlenen iftar yemeğinde, Didim'de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına ağırladı.

AYDIN - Didim Polis Moral Eğitim Merkezi’nde verilen iftar yemeğine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Sunel Öner Türköz, İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven ve eşi Şebnem Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kurum amirleri ile siyasi parti ilçe temsilcileri katıldı. İftara katılan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını karşılayan Kaymakam Mehmet Türköz, davetlilerle tek tek ilgilendi. Katılımcılar, yapılan dua ile oruçlarını açtı. Yemekte bir konuşma yapan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Didim'de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla her yıl Ramazan Ayı’nda iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek ailelere şükranlarını sundu. Türköz, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu vatanda toprakları şehitlerimizin kanıyla sulanmış, gazilerimizin onurlu mücadelesiyle bugünlere gelmiştir. Sizler bizim baş tacımızsınız ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.
Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Ramazan Ayı dolayısıyla her yıl düzenlenen iftar yemeğinde, Didim'de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına ağırladı.

AYDIN - Didim Polis Moral Eğitim Merkezi’nde verilen iftar yemeğine Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Sunel Öner Türköz, İlçe Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven ve eşi Şebnem Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, kurum amirleri ile siyasi parti ilçe temsilcileri katıldı.

İftara katılan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarını karşılayan Kaymakam Mehmet Türköz, davetlilerle tek tek ilgilendi. Katılımcılar, yapılan dua ile oruçlarını açtı. Yemekte bir konuşma yapan Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Didim'de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla her yıl Ramazan Ayı’nda iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek ailelere şükranlarını sundu.

Türköz, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir arada olmaktan her zaman mutluluk duyduklarını belirterek, “Bu vatanda toprakları şehitlerimizin kanıyla sulanmış, gazilerimizin onurlu mücadelesiyle bugünlere gelmiştir. Sizler bizim baş tacımızsınız ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.