Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakam Sürücü, gönül aldı

GÜNCEL 24.02.2017 - 20:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3567+ kez okundu.
 

Kaymakam Sürücü, gönül aldı

Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Dereağzı Mahallesi’ne giderek, buradaki yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

AYDIN- Dereağzı Mahallesi’ndeki ziyarete, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya katıldı. İncirliova Dereağzı Mahallesi sakinlerinden Nurhayat Şahin, Sedat Şenel, Murat Ocakoğlu, Mehmet Ocakoğlu, Hüseyin Arıcı ve Ali Akcan’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Sürücü, vatandaşların taleplerini dinleyerek, sohbet etti. Sürücü, devlet olarak her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Yaşlılarımızı ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların yalnız olmadığını, her zaman yanlarında olduğumuzu, varsa sorunlarını ve taleplerini alıyoruz. Bizlere kapılarını açan hane sahiplerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi. Mahalle sakinleri, Kaymakam Ediz Sürücü’nün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.
Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Dereağzı Mahallesi’ne giderek, buradaki yaşlı ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

AYDIN- Dereağzı Mahallesi’ndeki ziyarete, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya katıldı.

İncirliova Dereağzı Mahallesi sakinlerinden Nurhayat Şahin, Sedat Şenel, Murat Ocakoğlu, Mehmet Ocakoğlu, Hüseyin Arıcı ve Ali Akcan’ı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Sürücü, vatandaşların taleplerini dinleyerek, sohbet etti.

Sürücü, devlet olarak her zaman vatandaşların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Yaşlılarımızı ve engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların yalnız olmadığını, her zaman yanlarında olduğumuzu, varsa sorunlarını ve taleplerini alıyoruz. Bizlere kapılarını açan hane sahiplerine göstermiş oldukları misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

Mahalle sakinleri, Kaymakam Ediz Sürücü’nün kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.