Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakam Sürücü, Acarlar’ı ziyaret etti

GÜNCEL 04.03.2017 - 12:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2840+ kez okundu.
 

Kaymakam Sürücü, Acarlar’ı ziyaret etti

Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Acarlar Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti.

AYDIN- İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya; Acarlar Mahallesinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlar Cevriye Gençoğlu, Melahat Bayrak, Hüseyin Gülcan ve Turgay Pilar’ı evlerinde ziyaret ettiler. Kaymakam Sürücü, vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi. Kaymakam Sürücü, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Tüm kamu hizmetlerini eksiksiz bir şekilde vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz” dedi. Eğitim-Öğretim hayatına devam eden Acarlarlı öğrencilerle de yakından ilgilenen Kaymakam Sürücü, Acarlar’daki tüm çocuklarımızın çok zeki ve çalışkan olduğunu, tüm ailelerin eğitime önem vererek çocuklarını okula göndermelerini, eğitim hayatına devam eden tüm başarılı öğrencileri Kaymakamlık olarak desteklemeye, ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Acarlar’da okuyan öğrenci Fatih Pilar, AB Projesi ile geçtiğimiz yıl Kaymakam Ediz Sürücü'nün maddi ve manevi destekleri ile Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu ziyaretin gerçekleşmesindeki tüm destekleri için de Acarlarlı öğrenciler adına Kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Aydın İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, Acarlar Mahallesinde ikamet eden yaşlı ve engelli vatandaşları ziyaret etti.

AYDIN- İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bilkay Çetinkaya; Acarlar Mahallesinde yaşayan yaşlı ve engelli vatandaşlar Cevriye Gençoğlu, Melahat Bayrak, Hüseyin Gülcan ve Turgay Pilar’ı evlerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam Sürücü, vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Kaymakam Sürücü, devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, “Tüm kamu hizmetlerini eksiksiz bir şekilde vatandaşlarımıza sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Eğitim-Öğretim hayatına devam eden Acarlarlı öğrencilerle de yakından ilgilenen Kaymakam Sürücü, Acarlar’daki tüm çocuklarımızın çok zeki ve çalışkan olduğunu, tüm ailelerin eğitime önem vererek çocuklarını okula göndermelerini, eğitim hayatına devam eden tüm başarılı öğrencileri Kaymakamlık olarak desteklemeye, ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Acarlar’da okuyan öğrenci Fatih Pilar, AB Projesi ile geçtiğimiz yıl Kaymakam Ediz Sürücü'nün maddi ve manevi destekleri ile Avusturya'nın başkenti Viyana'ya ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bu ziyaretin gerçekleşmesindeki tüm destekleri için de Acarlarlı öğrenciler adına Kaymakamımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.