Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaymakam Soley göreve başladı

GÜNCEL 01.10.2018 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1799+ kez okundu.
 

Kaymakam Soley göreve başladı

Kaymakam Soley, “Karacasu son noktayı koyacağım yer olacak” dedi.

AYDIN- Cumhurbaşkanlığı kararı ile Aydın’ın Karacasu ilçesine atanan Kaymakam Ahmet Soley göreve başladı. Soley, 37 yıllık meslek hayatında Karacasu’nun büyük bir olasılıkla son noktayı koyacağı yer olduğunu ifade etti. Kaymakam Soley yaptığı açıklamada, “31 Ağustos 2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atandığım Karacasu Kaymakamlığında bu gün göreve başlamış bulunuyorum. Büyük bir olasılıkla Karacasu 37 yıllık meslek yaşantımda son noktayı koyacağım yer olacak. Mesleğimin bu son döneminde 37 yıllık bilgi birikimi ve deneyimimi ortaya koyarak, Karacasu ve Karacasulular için her zaman en iyisi, en yararlısının yapılması, kamu hizmetlerinin verimli ve iyi şekilde yürütülmesi, ilçenin değerleri, sosyal ve ekonomik yaşantısı, turizm ve eğitimle ilgili çeşitli projelerin üretilip uygulamaya sokulması için çalışıp; yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve sizlerle işbirliği içinde görev yaparak; kapımı herkese açık tutup, herkese eşit ve objektif olacağım. Anne tarafından bir Aydınlı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet edebilmek benim için apayrı bir onur. Bunları başarabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım olduğunu belirtip, Karacasu için beraberce çok şeyler başarabileceğimizi inanarak sözlerimi şimdilik noktalıyorum” diye konuştu.
Kaymakam Soley, “Karacasu son noktayı koyacağım yer olacak” dedi.

AYDIN- Cumhurbaşkanlığı kararı ile Aydın’ın Karacasu ilçesine atanan Kaymakam Ahmet Soley göreve başladı. Soley, 37 yıllık meslek hayatında Karacasu’nun büyük bir olasılıkla son noktayı koyacağı yer olduğunu ifade etti.

Kaymakam Soley yaptığı açıklamada, “31 Ağustos 2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile atandığım Karacasu Kaymakamlığında bu gün göreve başlamış bulunuyorum. Büyük bir olasılıkla Karacasu 37 yıllık meslek yaşantımda son noktayı koyacağım yer olacak. Mesleğimin bu son döneminde 37 yıllık bilgi birikimi ve deneyimimi ortaya koyarak, Karacasu ve Karacasulular için her zaman en iyisi, en yararlısının yapılması, kamu hizmetlerinin verimli ve iyi şekilde yürütülmesi, ilçenin değerleri, sosyal ve ekonomik yaşantısı, turizm ve eğitimle ilgili çeşitli projelerin üretilip uygulamaya sokulması için çalışıp; yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve sizlerle işbirliği içinde görev yaparak; kapımı herkese açık tutup, herkese eşit ve objektif olacağım. Anne tarafından bir Aydınlı olarak sizlere en iyi şekilde hizmet edebilmek benim için apayrı bir onur. Bunları başarabilmek için sizlerin desteğine ihtiyacım olduğunu belirtip, Karacasu için beraberce çok şeyler başarabileceğimizi inanarak sözlerimi şimdilik noktalıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.