Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kaymakam Muammer Aksoy’dan veda ziyareti

GÜNCEL 27.09.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3881+ kez okundu.
 

Kaymakam Muammer Aksoy’dan veda ziyareti

Emekliye ayrılan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Aksoy, “Sizlerin bizi sahiplenmesi, bizim de bu şehri sahiplenmemize sebep oldu” dedi. Aksoy, başta Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Yusuf Atak, Remzi Çengel, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kayalı ise Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un her zaman ufuk açıcı bir yönetici olduğunu belirterek Kuşadası’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Emekliye ayrılan Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ya veda ziyaretinde bulundu.

AYDIN- Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür maksatlı olduğunu belirten Aksoy, “Sizlerin bizi sahiplenmesi, bizim de bu şehri sahiplenmemize sebep oldu” dedi.

Aksoy, başta Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Yusuf Atak, Remzi Çengel, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerinin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Kayalı ise Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy’un her zaman ufuk açıcı bir yönetici olduğunu belirterek Kuşadası’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.