Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakam halk günü düzenledi

GÜNCEL 31.10.2018 - 10:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2323+ kez okundu.
 

Kaymakam halk günü düzenledi

İzmir Karşıyaka Kaymakamlığı’ndan Kuşadası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Sadettin Yücel’in, şehri ve vatandaşı tanımak amacıyla yaptığı çalışmalar devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Anadolu ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen halk gününde, Kuşadalılarla bir araya gelen Kaymakam Sadettin Yücel, vatandaşların sorunlarını dinledi. Toplantıda vatandaşlarla iletişime büyük önem verdiğini söyleyen Kaymakam Yücel, “Sorunların tespiti ve çözüm önerileri için vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Yaptığımız halk günleri de bunun bir parçası” dedi. Toplantıda vatandaşlardan gelen şikayetleri tek tek dinleyip not alan Kaymakam Yücel, gelen tüm sorulara da cevap verdi. Vatandaşlar samimi ve yakın tutumu nedeniyle Kaymakam Yücel’e teşekkür etti.
İzmir Karşıyaka Kaymakamlığı’ndan Kuşadası Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Sadettin Yücel’in, şehri ve vatandaşı tanımak amacıyla yaptığı çalışmalar devam ediyor.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Anadolu ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen halk gününde, Kuşadalılarla bir araya gelen Kaymakam Sadettin Yücel, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Toplantıda vatandaşlarla iletişime büyük önem verdiğini söyleyen Kaymakam Yücel, “Sorunların tespiti ve çözüm önerileri için vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Yaptığımız halk günleri de bunun bir parçası” dedi. Toplantıda vatandaşlardan gelen şikayetleri tek tek dinleyip not alan Kaymakam Yücel, gelen tüm sorulara da cevap verdi. Vatandaşlar samimi ve yakın tutumu nedeniyle Kaymakam Yücel’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.