Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kaymakam Arabacı öğrencilere kitap hediye etti

EĞİTİM 11.03.2017 - 11:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3448+ kez okundu.
 

Kaymakam Arabacı öğrencilere kitap hediye etti

Buharkent Kaymakamlığı tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere Ali Fuat Başgil’in 'Gençlerle Baş Başa' isimli kitabı hediye edildi.

AYDIN- Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşen Özger ve Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Buharkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden ve öğrencilerle yakından ilgilenen Buharkent Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, kitap okuman önemini anlattı. Ziyaret sırasında okul yöneticileri ile görüşüp okul hakkında bilgi alan Kaymakam Arabacı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği ve tavsiye ettiği 100 temel eserden biri olan Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” adlı eseri 155 öğrenciye tek tek hediye etti. Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, “En etkili öğrenme yolu kitap okumaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin okumayı bir alışkanlık haline getirmeleri için bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” dedi. Kitap dağıtımının ardından ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler için İstiklal İlkokulu’nda düzenlenen programa katılan Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, öğrencilere madalyalarını ve hediyelerini takdim edip başarılarının devamını diledi.
Buharkent Kaymakamlığı tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere Ali Fuat Başgil’in 'Gençlerle Baş Başa' isimli kitabı hediye edildi.

AYDIN- Buharkent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşen Özger ve Milli Eğitim Şube Müdürleri ile birlikte Buharkent Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden ve öğrencilerle yakından ilgilenen Buharkent Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı, kitap okuman önemini anlattı.

Ziyaret sırasında okul yöneticileri ile görüşüp okul hakkında bilgi alan Kaymakam Arabacı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği ve tavsiye ettiği 100 temel eserden biri olan Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” adlı eseri 155 öğrenciye tek tek hediye etti. Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, “En etkili öğrenme yolu kitap okumaktır. Bu nedenle öğrencilerimizin okumayı bir alışkanlık haline getirmeleri için bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Kitap dağıtımının ardından ilçedeki ilkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen satranç turnuvasında dereceye giren öğrenciler için İstiklal İlkokulu’nda düzenlenen programa katılan Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, öğrencilere madalyalarını ve hediyelerini takdim edip başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.